Det kan finnas reserestriktioner för Tunisien med anledning av covid-19.

Resor till Carthage

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Carthage med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Carthage

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Carthage
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Carthage

Flyg och hotell i Carthage

Vi tror att varje resenär är unik och du är inget undantag från regeln. Låt MrJet sätta ihop den mest passande resan med flyg och hotell till Carthage för dig idag.

Spara pengar när du bokar flygresa och rum tillsammans.

Om du bokar din resa genom oss finns det inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med en global databas på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 hotell kan du få allt du någonsin har drömt om.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du snubblar över ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Vi hjälper dig att utforska allt från livliga metropoler till charmiga bergsbyar. Så damma av resväskan och låt äventyrslusten styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Carthage

Tunisien är så mycket mer än bara de myllrande stadskärna. Carthage är en stadsdel som kommer att ge dig en ny bild av staden. En av de bästa sakerna med att resa är att komma i kontakt med lokalborna. Och eftersom den nationella huvudstaden har en folkmängd på 700 000 personer har du gott om möjligheter att göra just det! När du har klivit av planet på Tunis - Carthage Intl. och hämtat dina väskor från rullbandet, behöver du resa 10 km åt öster för att komma till Carthage. Det ligger 15 km nordöst om stadens mittpunkt.

Med ett stort antal av stadens mest populära sevärdheter i närheten är Carthage en dröm när det kommer till sightseeing. Med allt från S:t Louis katedral till Kartagomuseet blir du aldrig uttråkad. Du borde även passa på att svänga förbi Plage de La Goulette och Antonin Baths. Om du vill se Tunisien från ett annat perspektiv ska du planera in en utflykt till Sidi Bou Said och Le Kram, som du definitivt inte får missa.

Fråga efter uppkommande evenemang innan du går vidare för att upptäcka utställningarna när du besöker Salammbo oceanografiska museum och Museum Dar el-Annabi.

Värdesätt en rolig och pedagogisk historielektion när du besöker Amerikanska kyrkogården i Nordafrika och Palais Ennejma Ezzahra. Det går helt enkelt inte att jämföra med att se bilder i en bok.

Hotell i Carthage

I vår reseguide kan du lätt hitta ett stort antal prisvärda boenden på en och samma plats. Med över 26 stycken att välja på i Carthage hittar du säkert ett som passar just dig.

The Residence Tunis och Dar El Marsa är väl värda att kika på. Om något faller dig i smaken gäller det att boka med en gång. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina bekväma sängar och välkomnande personal.