Resor till Amagasaki

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Amagasaki med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Amagasaki

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Amagasaki
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Amagasaki

Flyg och hotell i Amagasaki

Drömmer du om Amagasaki? Det skickliga teamet på MrJet kan ordna med allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i Amagasaki.

Få mer pengar över i plånboken när du ordnar både flygresa och hotellrum genom oss.

Skapa drömresan när du söker bland vårt stora utbud av flygbolagspartners och över 500 000 hotell världen över.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa med MrJet idag och om du lyckas hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Packa dina väskor. Det är dags att åka! Från vidsträckt öken till snötäckta berg och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Amagasaki

Upptäck allt vad Amagasaki har att erbjuda. Här kommer du få se en annan sida av Kobe. Med så många platser att utforska och saker att hitta på förstår man snabbt varför 1 500 000 invånare har valt att leva sina liv i denna framstående stad. När planet har landat på Itami och väntat in ditt bagage ska du ta dig 7 km åt söder innan du kan börja packa upp på hotellet. Amagasaki ligger 20 km öster om stadskärnan.

Ett antal av stadens främsta sevärdheter ligger i närheten av Amagasaki, och Osakas vetenskapsmuseum och Osaka-akvariet Kaiyukan är troligtvis de mest imponerande. Glöm inte att även skriva upp Universal Studios Japan® och Open Air Museum of Old Farmhouses på listan över saker att göra. För att få en bättre bild av denna fantastiska stad ska du svänga förbi de närliggande områdena Nishiyodogawa-ku och Tsurumachi.

Ibland är det de största och bästa utställningarna som intresserar oss mest. Andra gånger är ett oupskattat föremål som är placerat i ett dammigt hörn. Spana in båda när du besöker Koshien History Museum, Itami City Children Culture Science Museum, Sewerage Science Museum och Itami City Museum of Insects.

Oavsett om du är på humör för att sitta under ett träd med en bok eller träna med dina vänner är de närliggande grönområdena ljuvliga platser att vara på. Du kan välja mellan Koyaike Park, Ariokajoseki Park, Chikamatsu Park och Itami Sky Park.

Det finns ingenting bättre än lite märkesshopping. Ta med din plånbok och bege dig till Hankyu Nishinomiya Gardens, Aeon Mall Itami och LaLaport Koshien.

Om du besöker Mondo-Yakujin Temple, Koya Temple, Inano Shrine och Kaiseiji Temple kan du passa på att utforska områdets spirituella sida eller bara ta in de vackra omgivningarna.

Det finns knappast något bättre sätt att få upp pulsen än att se en stor match på Hanshin Koshien Stadium. Arenan erbjuder även guidade rundturer bakom kulisserna då du får uppleva hur det vore att vara en av de legendariska spelarna i hemmalaget Hanshin Tigers.

Hotell i Amagasaki

Ser du fram emot att hitta ditt boende i Amagasaki? Kanske vi kan hjälpa dig? Hos oss hittar du nämligen över 132 utmärkta boenden samlade på ett och samma ställe.

Om du hellre lägger pengar på upplevelser än på ett hotellrum kan antingen Guesthouse U-En eller Ark Hostel & Cafe Dining vara det du är ute efter. Om du istället vill skämma bort dig riktigt ordentligt under din semester kan The Ritz-Carlton, Osaka eller InterContinental Osaka vara något för dig. Här kan du slappna av och låta den professionella personalen göra det de gör bäst.