Flyg från Charleroi till Bukarest från

Information om flyg till Bukarest
IATA-kod för avreseflygplatsBRU
IATA-kod för ankomstflygplatsBUH

Bukarest OTP — flyguppgifter

Från Charleroi
IATA-kod för avreseflygplats BRU
Till Bukarest
IATA-kod för ankomstflygplats BUH
Antal verksamma flygbolag 3
Tillgängliga flygbolag
Avstånd 1752 km
Restid 2 40
Flygpris

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Charleroi till Bukarest med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från BRU till BUH? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Charleroi-Bukarest på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Bukarest från Charleroi

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till BUH från BRU är det värt att samtidigt kika på hotell i Bukarest. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Bukarest

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Charleroi till Bukarest - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Bukarest. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Charleroi till Bukarest

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Charleroi to Bukarest. Leta efter sista-minuten-biljetter från Charleroi till Bukarest till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Charleroi och Bukarest från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Charleroi till Bukarest finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Charleroi till Bukarest – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Charleroi till Bukarest Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Charleroi till Bukarest flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Charleroi till Bukarest

Topphotell i Bukarest

Hilton Garden Inn Bucharest Airport

Hilton Garden Inn Bucharest Airport

4 out of 5
11 Bd. Aeroportului, Otopeni
Priset är 548 kr per natt mellan 5 nov. och 5 nov.
Detta hotell ligger nära flygplatsen, mindre än 15 km från Water Park Otopeni, Therme Bucharest och Herastrau-parken. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom ...
Hilton Garden Inn Bucharest Airport
JW Marriott Bucharest Grand Hotel

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

5 out of 5
Calea 13 Septembrie 90, Bukarest
Priset är 934 kr per natt mellan 29 okt. och 29 okt.
Detta hotell i lyxstil ligger nära flygplatsen, mindre än 2 km från Parlamentet (Palatul Parlamentului) och Rumänska nationaloperan.
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Grand Hotel Continental

Grand Hotel Continental

5 out of 5
56 Victoriei Avenue, Bukarest
Priset är 837 kr per natt mellan 7 nov. och 7 nov.
Detta hotell i lyxstil i Bukarest centrum ligger nära Cretulescu-kyrkan, Odeonteatern och Revolutionstorget (Piata Revolutiei). University Square och Centrala ...
Grand Hotel Continental

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Vienna House Easy Airport Bucharest

Vienna House Easy Airport Bucharest

4 out of 5
283, Calea Bucurestilor, Otopeni
Priset är 616 kr per natt mellan 30 okt. och 30 okt.
Detta hotell nära flygplatsen ligger 1 km från Water Park Otopeni och mindre än en mil från Therme Bucharest och Baneasa Shopping City. Baneasaskogen och Pressfrihetshuset ...
Vienna House Easy Airport Bucharest
Epoque Hotel - Relais & Chateaux

Epoque Hotel - Relais & Chateaux

5 out of 5
17C Intrarea Aurora Street, Bukarest
Priset är 1 061 kr per natt mellan 5 nov. och 5 nov.
Detta hotell i lyxstil i Bukarest centrum ligger tio minuters promenad från Cismigiu-trädgården och Stadshuset i Bukarest. Rumänska nationaloperan och Rumäniens ...
Epoque Hotel - Relais & Chateaux
Hotel Duke Armeneasca - Ex Tempo

Hotel Duke Armeneasca - Ex Tempo

3 out of 5
19, Armand Calinescu, Bukarest
Priset är 334 kr per natt mellan 15 nov. och 15 nov.
Detta hotell i Bukarest centrum ligger tio minuters promenad från University Square och Nationalteatern. Bukarests universitet och Bucharest Museum ligger också ...
Hotel Duke Armeneasca - Ex Tempo
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bukarest
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.