Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Flyg från New York till Chicago från

Information om flyg till Chicago
IATA-kod för avreseflygplatsNYC
IATA-kod för ankomstflygplatsCHI
Antal flygalternativ1
Snittflygtid1 timme 48 minuter

Chicago ORD — flyguppgifter

Från New York
IATA-kod för avreseflygplats NYC
Till Chicago
IATA-kod för ankomstflygplats CHI
Antal verksamma flygbolag 21
Tillgängliga flygbolag
Avstånd 1187 km
Restid 0 44
Flygpris

Flyginformation

Hitta rätt flyg från New York till Chicago med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från NYC till CHI? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg New York-Chicago på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Chicago från New York

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till CHI från NYC är det värt att samtidigt kika på hotell i Chicago. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Chicago

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg New York till Chicago - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Chicago. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från New York till Chicago

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från New York to Chicago. Leta efter sista-minuten-biljetter från New York till Chicago till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan New York och Chicago från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från New York till Chicago finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från New York till Chicago – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från New York till Chicago Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. New York till Chicago flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från New York till Chicago

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Topphotell i Chicago

River Hotel

River Hotel

4 out of 5
75 East Wacker Drive, Chicago, IL
Priset är 1 065 kr per natt mellan 24 maj och 24 maj
Detta hotell i The Loop ligger nära Chicago Riverwalk och Michigan Avenue. Grant Park och Chicago Theatre ligger också tio minuter härifrån. Clark-Lake Station ...
River Hotel
The Whitehall Hotel

The Whitehall Hotel

4 out of 5
105 E Delaware Pl, Chicago, IL
Priset är 805 kr per natt mellan 24 maj och 24 maj
Detta hotell med romantisk prägel ligger i Near North Side, nära 900 North Michigan Shops, Water Tower Place och Michigan Avenue. John Hancock Center och State ...
The Whitehall Hotel
Loews Chicago Hotel

Loews Chicago Hotel

4.5 out of 5
455 North Park Drive, Chicago, IL
Priset är 1 651 kr per natt mellan 24 maj och 24 maj
Detta hotell i lyxstil i Near North Side ligger tio minuters promenad från Chicago Riverwalk, Michigan Avenue och Northwestern Memorial Hospital. Grant Park ...
Loews Chicago Hotel

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton

LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton

4.5 out of 5
85 East Wacker Drive, Chicago, IL
Priset är 2 100 kr per natt mellan 24 maj och 24 maj
Detta hotell i lyxstil i The Loop ligger nära Chicago Riverwalk och Michigan Avenue. Grant Park och Chicago Theatre ligger också tio minuter härifrån. Clark-Lake ...
LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton
Hyatt Regency Chicago

Hyatt Regency Chicago

4 out of 5
151 East Wacker Dr, Chicago, IL
Priset är 1 735 kr per natt mellan 19 maj och 19 maj
Detta hotell med miljövänlig profil ligger i The Loop, nära Chicago Riverwalk och Michigan Avenue Bridge. Grant Park och Chicago Theatre ligger dessutom tio ...
Hyatt Regency Chicago
The St. Clair Hotel – Magnificent Mile

The St. Clair Hotel – Magnificent Mile

2.5 out of 5
162 East Ontario Street, Chicago, IL
Priset är 889 kr per natt mellan 1 juni och 1 juni
Detta hotell ligger i Near North Side, mindre än 2 km från Grant Park, Millennium Park och Art Institute of Chicago. Navy Pier och Cloud Gate ligger dessutom ...
The St. Clair Hotel – Magnificent Mile
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Chicago
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.