Billiga hotell i Chicago - 4008 att välja från

Hotell från 1 589 kr

Kolla hotellpriser i Chicago

Chicago hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Chicago
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Chicago

Topperbjudanden på lyxhotell i Chicago

Chicago - Industristaden med romantiskt skimmer

Söker du ett hotell i Chicago? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Chicago. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Chicago. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i andra delar av USA; i städer som San Fransisco och Boston eller strandparadis som Key West. Chicago får en kanske att tänka på musikalen med samma namn. Den bygger på en verklig historia och blev pjäs på 1920-talet. Glam, mord, svartsjuka och estradstjärnor samt den obligatoriska cigarröken får oss i stämning.

Tredje största staden i USA

Chicago är känt från många filmer om förbudstiden och gangstereran med Al Capone i spetsen. Men vatten har också runnit under broarna sedan dess. Chicago är en industristad som är känd för sin skyline som glimmar om natten. Bokar du hotell i Chicago kan du ta del av en uppsjö av kultur och annat sevärt. Chicago Art Institute har rankats som det bästa museet i världen. Det finns mycket musik i Chicago som är känt för dess jazz- och housemusik. Utelivet lämnar inte mycket mer att önska i denna levande metropol och kultursmältdegel. Med Chicagos storlek känner du dig genast som en i myllret och kan smälta in i Chicagos storstadspuls.

Hotell Chicago – besök Milennium Park

Det finns mängder av sevärdheter och aktiviteter att ta del av när du bokar hotell i Chicago. Chicagos jazzfestival i augusti bjuder garanterat på höjdpunkter, likaså bluesfestivalen i juni. Gå och se baseball! Hejar du på Chicago White Socks eller Chicago Cubs? Oavsett om du inte kan ta ställning till detta så kan du ta del av många evenemang. På vintern kan du åka skridskor i Millennium Park, parken som byggdes för att hylla millennieskiftet. Här kan du såklart också koppla av på sommaren, gå på konsert och se landskapsarkitektur. Området där parken ligger täcktes förut av järnvägsspår men har nu tagits tillvara för Chicagos invånare och besökare. Du kan förstås också shoppa i Chicago, se stand up-comedy och äta gott!

Senaste Chicago hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av MrJet