Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Chicago

Förslag på billiga flygresor till Chicago

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 827 kr för enkelflyg och 4 307 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

mån 21 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
3 827 kr
Brussels Airlines
mån 21 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
3 903 kr
American Airlines
mån 21 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
4 036 kr
British Airways
mån 21 juni - sön 27 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
4 307 kr
LOT-Polish Airlines
mån 21 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
4 492 kr
Delta
mån 21 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
4 539 kr
Delta
mån 21 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
4 994 kr
Iberia
ons 9 juni - lör 26 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
5 014 kr
Air Canada
mån 21 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
5 034 kr
Iberia
fre 18 juni - ons 23 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
5 084 kr
Delta
ons 9 juni - lör 26 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
5 102 kr
United
sön 20 juni - tis 29 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
5 268 kr
Lufthansa
ons 9 juni - lör 26 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
5 387 kr
KLM
ons 9 juni - lör 26 juni
GOT
Göteborg
ORD
Chicago
5 969 kr
Austrian Airlines

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Chicago?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Chicago varierar mellan 4 307 kr och 5 969 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Chicago kan hitta fantastiska flyg för så lite som 3 827 kr. Tips för fyndjägare: Juni är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Chicago.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Chicago?

✔️ Flygpriserna till Chicago varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Chicago om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Chicago, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Chicago?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Chicago kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Brussels Airlines, American Airlines, British Airways, LOT-Polish Airlines, Delta, Iberia, Air Canada, United, Lufthansa, KLM, Austrian Airlines. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Chicago med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Chicago kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Chicago?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Avgång Köpenhamn

Ditt flyg avgår från Kastrup som inte bara är Danmarks största flygplats, utan även Skandinaviens. Här igenom passerar ungefär 21 miljoner resenärer per år. På Kastrup behöver du inte ha tråkigt medans du väntar på ditt flyg, här finns många butiker att shoppa iväg tiden i. Blir du hungrig så finns det caféer, snabbmatställen och restauranger. Kanske du behöver lugna nerverna en aning innan flygresan? Då finns det även barer efter security check.

Kastrup ligger ungefär 1 mil utanför Köpenhamn, Med taxi är du framme på flygplatsen efter ungefär 15 minuter om du åker från Köpenhamn. Du kan ta tåget in till Kastrup från Köpenhamns centralstation, då kommer du fram under terminal 3 på Kastrup. Vill du hellre ta egen bil så går det hur fint som helst, det finns 10 500 parkeringsplatser på Kastrup. En kvart parkerar du gratis på alla parkeringsområden, sen varierar kostnaderna för parkering beroende på vilket område du parkerar på och hur länge du ska stå där. Föredrar du att åka buss till flyget så finns det flera olika bussbolag att välja mellan, de avgår både från Köpenhamns centrum men även från Århus.

Anländ i London

London är staden som bjuder på nöjen och upplevelser både för gammal och ung. Oavsett vad du har för intressen så finns det oändliga möjligheter att roa sig. Utforska London med en sightseeing, se Big Ben och London Eye. Gå på musikaler, shoppa loss ordentligt i en av världens bästa shoppingstäder, njut av fantastiska måltider på restauranger och roa dig kungligt i Londons rika uteliv. Vi på MrJet hjälper dig gärna att hitta en billig resa till London. Passa på att boka både hotell och hyrbil samtidig och ta del av våra rabatter och specialerbjudanden.

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.