Flyg från Göteborg till Los Angeles från

Billiga flygbiljetter från Göteborg till Los Angeles

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Los Angeles
IATA-kod för avreseflygplatsGOT
IATA-kod för ankomstflygplatsLAX
Flygpris5 761 kr

Bäst dagar att flyga från GOT till QLA

Los Angeles — flyguppgifter

Från Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats GOT
Till Los Angeles
IATA-kod för ankomstflygplats QLA
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag SAS, Brussels Airlines, Air France, Finnair, United, Delta, Lufthansa
Avstånd
Restid
Flygpris 5 761 kr

Flyginformation

Flyg Göteborg Los Angeles

Avgång Göteborg

När du ska åka flyg från Göteborg är det Landvetter flygplats du avgår ifrån. landvetter är Sveriges näst största flygplats, här igenom rör sig ungefär 5 miljoner resenärer per år. Landvetter är en förhållandevis liten flygplats, men det finns fortfarande möjlighet till lite shopping i butiker och chansen att stilla eventuell hunger på en restaurang. Om du behöver tillgång till internet medans du väntar på ditt flyg så surfar du fritt i 3 timmar på flygplatsens wifi-nätverk, perfekt för dig som behöver skriva det där sista mailet innan resan.

Landvetter flygplats ligger 25 km från Göteborg och det tar ungefär 20 minuter från Göteborg city att ta sig dit med flygbuss. Vill du ta taxi till flygplatsen så finns det flera olika taxibolag som kan köra dig både till in- och utrikes ankomsthall. Om du väljer att köra bil själv så finns det gott om parkeringsplatser, inte mindre än 10 000 st. Du har möjlighet till långtidsparkering och du kan även boka parkering i förväg och på så sätt få det lite billigare.

Anländ i Los Angeles

Los Angeles är en stad där du kan uppleva det mesta. Shopping, nöjesliv, god mat, sevärdheter och äventyr. Gör ett besök på Universal Studios Theme Park, en av Los Angeles största turistattraktioner. Ta med familjen och upplev nöjesparken Disneyland, lika hisnande roligt för stor som liten. Los Angeles är upplevelsernas stad, boka din resa hos oss redan nu och börja planera för din vistelse.

Los Angeles internationella flygplats är en vältrafikerad flygplats, så många som 60 miljoner resenärer per år rör sig genom flygplatsen. Här finns ett brett utbud av butiker och många taxfree affärer. Blir du hungrig när du befinner dig på flygplatsen behöver du inte vänta länge för att stilla den. Har finns en uppsjö av restauranger och caféer av olika slag. Los Angeles flygplats ligger 2,4 mil utanför centrum och det finns goda möjligheter att ta sig in till hjärtat av Los Angeles. Tar du Flygbussen Mertopolitan express så tar din dig hela vägen till Union Station, det gör även bussen LAX FlyWay. Du kan inte åka tåg direkt från flygplatsen, däremot finns en gratis busslinje som tar dig till tunnelbanestationen. Du har också mjlighet att ta en taxi, dessa väntar utanför varje ankomsthall och har ofta fasta priser.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till Los Angeles

Topphotell i Los Angeles

Sonesta Los Angeles Airport LAX

Sonesta Los Angeles Airport LAX

4 out of 5
5985 W Century Blvd, Los Angeles, CA, 90045
Priset är 1 282 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Los Angeles. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 4 restauranger och frukost. Våra gäster brukar ...
Sonesta Los Angeles Airport LAX
Loews Hollywood Hotel

Loews Hollywood Hotel

4 out of 5
1755 North Highland Avenue, Los Angeles, CA, 90028
Priset är 2 893 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell med familjevänlig profil har 4 stjärnor och ligger i Los Angeles. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och frukost. Våra gäster ...
Loews Hollywood Hotel
The Westin Los Angeles Airport

The Westin Los Angeles Airport

4 out of 5
5400 W Century Blvd, Los Angeles, CA, 90045
Priset är 1 519 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Los Angeles. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 barer/lounger och frukost. Våra gäster brukar ...
The Westin Los Angeles Airport

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport

Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport

3.5 out of 5
9750 Airport Blvd, Los Angeles, CA, 90045
Priset är 1 274 kr per natt mellan 23 maj och 24 maj
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i Los Angeles. Här har du tillgång till gratis wi-fi, gratis flygtransfer och parkering. Våra gäster ...
Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport
Hilton Los Angeles Airport

Hilton Los Angeles Airport

4 out of 5
5711 W Century Blvd, Los Angeles, CA, 90045
Priset är 1 695 kr per natt mellan 23 maj och 24 maj
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Los Angeles. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 3 restauranger och frukost. Våra gäster brukar ...
Hilton Los Angeles Airport
Sheraton Universal Hotel

Sheraton Universal Hotel

4 out of 5
333 Universal Hollywood Drive, Universal City, CA, 91608
Priset är 2 294 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Universal City. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar ...
Sheraton Universal Hotel
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Los Angeles
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.