Billiga flygbiljetter till Los Angeles

Förslag på billiga flygresor till Los Angeles

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 457 kr för enkelflyg och 1 151 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Los Angeles?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Los Angeles varierar mellan 1 151 kr och 27 552 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Los Angeles kan hitta fantastiska flyg för så lite som 7 457 kr. Tips för fyndjägare: November är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Los Angeles.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Los Angeles?

✔️ Flygpriserna till Los Angeles varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Los Angeles om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Los Angeles, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Los Angeles?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Los Angeles kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel American Airlines, Finnair, Iberia, LOT-Polish Airlines, Turkish Airlines, Air Serbia, Icelandair, Lufthansa. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Los Angeles med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Los Angeles kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Los Angeles?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Los Angeles

Hoppa på flyget till soliga Los Angeles och upptäck allt som finns att göra i denna fartfyllda stad. Om du är intresserad av film och musik är detta definitivt platsen för dig. Här kan du besöka Hollywood och se var dina favoritfilmer spelades in, och Grammy Museum har fyra våningar som är fullproppade med skoj för den musikintresserade.

Du kan också promenera runt och se sevärdheter som Venice Beach Boardwalk och Hollywood Boulevard eller besöka Arts District med mysiga kaféer, många konstgallerier och häftiga väggmålningar. I västra Los Angeles hittar du Santa Monica. Här kan du besöka Santa Monica Pier eller shoppa på Third Street Promenade eller i shoppingcentret Santa Monica Place. För barnen finns nöjesparken Pacific Park ute på piren. Om ni är på familjesemester finns det ett stort utbud av vattenparker och nöjesparker att utforska, inte minst Disneyland.

Bästa tiden att resa till Los Angeles

De billigaste resorna till Los Angeles hittar du på vintern, och allra billigast är det några veckor innan jul. Men frukta inte, även vid den här tiden på året är temperaturen över 15 °C. Om du letar efter billiga flyg till Los Angeles är det bra att vara ute i god tid. För bästa pris bör du boka biljetterna runt två månader innan du ska åka.

Du kan också boka in semestern så att den sammanfaller med någon av de många festivaler och evenemang som anordnas i Los Angeles varje år. Det spelar ingen roll vad du har för intressen, du kommer garanterat att hitta något evenemang som faller dig i smaken. Om du brinner för matlagning ska du åka i oktober för Paella, Wine & Beer Festival och Dessert Week LA. Om du gillar film kan du besöka HorrorHaus Film Festival i november, men i soliga Los Angeles hittar du ett urval av filmvisningar utomhus året runt.

Flyga från Sverige till Los Angeles

Det finns få direktflyg från Sverige till Los Angeles International Airport (LAX), men med SAS eller Norwegian kan du flyga direkt från Stockholm Arlanda och landa på LAX mindre än tolv timmar senare. Från Göteborg och Malmö kan du med ett snabbt byte i till exempel Frankfurt eller London flyga till Los Angeles på mindre än femton timmar.

När du landar i Los Angeles

Los Angeles med omnejd har fem flygplatser. Los Angeles International Airport, Bob Hope Airport och Long Beach Airport ligger alla ungefär tre mil utanför stadens centrum. Lite längre bort ligger Ontario International Airport och John Wayne Airport.

Los Angeles största flygplats är Los Angeles International Airport, som även är känd som LAX. Du kommer säkert att känna dig som hemma på flygplatsen, då du sannolikt känner igen den från vita duken. Eftersom flygplatsen ligger så nära Hollywood har den använts som skådeplats för många romantiska flygplatsscener. De allra flesta flygen till Los Angeles från Sverige landar här. Från flygplatsen tar du dig enkelt in till centrala Los Angeles med buss, taxi, hyrbil eller Uber. LAX FlyAway® Buses tar dig direkt från flygplatsen till flera centrala platser i staden, såsom Union Station och Hollywood, men också till Long Beach. Bussen kostar omkring tio dollar enkel väg, och två barn under fem år får åka med varje betalande förälder utan extra kostnad.

Om du har mellanlandat i USA skulle du också kunna landa på inrikesflygplatsen Bob Hope Airport. Du hittar flygplatsen i Burbank, nästan tre mil utanför Los Angeles. Från flygplatsen kan du ta dig in till Los Angeles med buss, tåg, tunnelbana eller taxi.

Ontario International Airport ligger lite längre bort från Los Angeles, och det tar ungefär 45 minuter att ta sig till centrala Los Angeles med bil från flygplatsen. Ett annat alternativ är att åka kollektivt med buss, tåg eller tunnelbana. En taxi kan bli bekvämt, men också lite dyrare eftersom flygplatsen ligger en bit bort. Om du hyr en bil på flygplatsen kan du även passa på att utforska området omkring Los Angeles i din egen takt.

Information om flyg till Los Angeles
Ankomstflygplats
Los Angeles Intl.
Pris tur-och-retur
2 425 kr

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
SFOLos Angelesnovember 23 till november 281 151 kr
JFKLos Angelesoktober 31 till oktober 312 425 kr
JFKLos Angelesoktober 31 till oktober 312 425 kr
LGASanta Anaoktober 24 till oktober 313 474 kr
JFKSanta Anaoktober 24 till oktober 314 864 kr
ATLLos Angelesdecember 22 till januari 65 573 kr
SYDLos Angelesoktober 14 till oktober 257 364 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna
Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
SYDLos Angelesoktober 1 till oktober 137 844 kr
SYDLos Angelesoktober 1 till oktober 1627 552 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.