Resor till Jersey Mills

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Jersey Mills med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Jersey Mills

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Jersey Mills
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Jersey Mills

Jersey Mills kallar. Låt MrJet hjälpa dig att ordna de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Jersey Mills.

Få mer pengar över i plånboken när du ordnar både flyg och hotellrum genom oss.

Det finns inte mycket som är mer avkopplande än en stressfri semester. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden runtom i världen är du bara några få klick från att boka nästa oförglömliga äventyr.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett paketerbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar efter bokning, så garanterar vi att vi matchar det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vare sig du vill till en pulserande storstad eller en fridfull oas, så ser vi till att du kan hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Jersey Mills

Säg hej till Pennsylvania och gör dig beredd på ett trevligt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Jersey Mills.

Jersey Mills ligger 280 km norr om Washington, huvudstaden i USA.

Du måste inte åka bil hela dagen för att se lite natur. Bara 40 km från Jersey Mills kan du besöka Bald Eagle stadsparken, en av områdets mest uppskattade natursevärdheter. Men ta även vägen förbi Fall Brook Falls, 50 km bort, om det finns tid över.

Om du är en resenär som älskar att förlora dig i den genuina stämningen i området du besöker är BB&T Ballpark at Historic Bowman Field något du inte får missa. Kolla spelkalendern under din semester i Jersey Mills och heja tillsammans med upprymda sportfans. Arenan ligger 35 km bort.

Grön eller svart? I Tussey Mountain hittar du backar som passar alla. Här finns också en utsikt som inte går av för hackor!

Känner du för att ta en tur till Piper Aviation Museum och Millbrook Playhouse? Dessa fantastiska attraktioner hittar du i Lock Haven, bara 25 km från Jersey Mills.

Turister och ortsbefolkningen passar ofta på att besöka Bellefonte, 55 km från Jersey Mills. Staden är en viktig plats i regionen, och alldeles inpå hittar du enastående sevärdheter som Curtin Village at Eagle Ironworks, Talleyrand Park och Bellefonte Historical Railroad Society. Se till att också besöka American Philatelic Center och Big Spring Spirits om du har tid.

Ett perfekt sätt att uppleva det lokala landskapet är att ge dig ut på ett riktigt äventyr i friska luften. Vandringar är en av de populäraste aktiviteterna i regionen, men om det inte verkar så lockande kan du också prova på ziplining.

Om du reser med flyg kommer du troligtvis att landa på Williamsport Regional (IPT), som ligger 45 km från Jersey Mills. Packa din kappsäck, hitta den bästa vägen och ställ in väckarklockan!