Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resor till Wellington

Funderar du på vad som utmärker Palm Beach - West Palm Beach? I området Wellington, som ligger 20 km sydväst om stadens centrum, kan du upptäcka stadens karaktär. Efter att du har kommit av planet på Palm Beach Intl. och hämtat din resväska kan du ta en taxi som kör dig 17 km åt sydväst till ditt resmål.

Flyg och hotell i Wellington

Vare sig du drömmer om att åka till Wellington för en snabb visit eller för en längre tid kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Wellington, så att din resa passar dina önskemål.

Om du bokar någon av våra paketresor till Wellington, det vill säga både flygresa och boende med oss, kan du spara pengar.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell. Du kan välja bland dem med bara ett klick. Dags att sluta förhala och börja planera den ultimata resan.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig oroa dig. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en fartfylld metropol eller en fridfull vistelse i naturen, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Wellington

Ta fram din turistkarta och sätt ut en stor cirkel runt Cruzan Amphitheatre och Wellington Green (köpcenter), två underbara sevärdheter som ligger precis i närheten. Några andra framstående turistattraktioner som du definitivt inte får missa är Palm Beach Skate Zone och Park Ridge Public Golf Course.

Nyfiken på saker att göra i stadens centrum? Två otroliga platser att börja på är Rapids Water Park och City Place. Henry Morrison Flagler Museum och Palm Beach Zoo at Dreher Park bör också de ingå i ett besök i stadskärnan.

Hotell i Wellington

Har du äntligen bokat en resa till Wellington? Här finns det bara några få boenden tillgängliga, så kom ihåg att vara ute i god tid. I vår reseguide hittar du allt du behöver.

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar ett par nätter på något av de efterfrågade hotellen Hampton Inn & Suites Wellington och Hampton Inn West Palm Beach-Lake Worth-Turnpike.

Karta

Wellington - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Fairfield Inn & Suites by Marriott Wellington-West Palm Beach

Fairfield Inn & Suites by Marriott Wellington-West Palm Beach

10616 Forest hill Boulevard, Wellington, FL
  2.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell nära flygplatsen ligger 0,6 km från Wellington Green (köpcenter) och 4,9 km från International Polo Club. Okeeheelee Park och Cruzan Amphitheatre ...

  Hampton Inn & Suites Wellington

  Hampton Inn & Suites Wellington

  2155 Wellington Green Dr, Wellington, FL
   2.5 av 5.0
    
    

   Detta hotell nära flygplatsen ligger 0,7 km från Wellington Green (köpcenter) och 4,9 km från International Polo Club. Okeeheelee Park och Cruzan Amphitheatre ...

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma