Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resor till Hobe Sound

Vill du uppleva mer av Palm Beach - West Palm Beach än bara stadens centrum? Då ska du besöka området Hobe Sound, som ligger 40 km norr om innerstaden. Palm Beach Intl. är den närmaste flygplatsen, och det är här din resa börjar. För att ta dig härifrån till Hobe Sound är det bara att hoppa in i en taxi, bege dig 40 km åt norr och njuta av färden!

Flyg och hotell i Hobe Sound

Drömmer du om Hobe Sound? MrJet är riktiga experter på personliga resor, med flyg och hotell till Hobe Sound, vare sig det handlar om omfattande äventyr eller flyktiga miniresor.

Spara pengar när du bokar flyg och hotell samtidigt.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit lättare att komma bort.

Tror du att du kan hitta något bättre? Boka ett paketerbjudande idag och om du lyckas hitta något som är billigare inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och och för tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Från de lyxigaste städerna till de mest fridfulla tillflyktsorterna. Det finns äventyr att upptäcka över hela vår planet. Tiden är inne att ta fram resväskan och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Hobe Sound

Halpatiokee Regional Park och Hobe Sound National Wildlife Refuge and Nature Center är två sevärdheter du inte får missa, och som tur är ligger de bara en kort bit härifrån. Ett förslag är att även försöka få till en utflykt till Peck Lake Park och Jonathan Dickinson State Park.

Stadskärnan omfattar även ett antal sevärdheter att vila ögonen på, till exempel Rapids Water Park och City Place. Henry Morrison Flagler Museum och Palm Beach Zoo at Dreher Park är ytterligare exempel på områdets största attraktioner.

Hotell i Hobe Sound

Glöm inte att boka boende tidigt, eftersom Hobe Sound bara har 3 boenden att välja på. Allt du behöver veta hittar du i vår reseguide.

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar en vistelse på något av de efterfrågade boendena Jupiter Waterfront Inn och Pirate's Cove Resort & Marina.

Karta

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma