Resor till Wasa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Wasa med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Wasa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Wasa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Wasa

Flyg och hotell i Wasa

Kan du inte sluta drömma om Wasa? Det hjälpsamma teamet på MrJet är mästare på allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i Wasa.

Vem vill inte ha ett bra erbjudande? Om du bokar paketresor med både flyg och hotell med oss har du möjlighet att spara pengar.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit så enkelt att fly vardagen.

Det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Nu är det dags att börja checka av listan över drömresor. Oavsett om du vill åka till höga bergstoppar eller varma stränder ser vi till att du kan komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Wasa

Känner du dig redo för en resa till Wasa? British Columbia kryllar av otroliga stränder som garanterar en lyckad semester.

Wasa ligger 3 000 km väster om Ottawa, landets huvudstad.

Ta ett djupt andetag och njut av den vackra naturen på Kimberley Nature Park, som ligger 25 km från Wasa. Top of the World Provincial Park, 25 km bort, är en annan naturskön plats som varmt rekommenderas i området.

Föredrar du vintersemestrar? Då ska du packa skidmössan och njuta av det oslagbara skidområdet kring Fernie Alpine Resort och Panorama Mountain Ski Area. Här ska du inte glömma kameran!

Har du hört talas om Wasa Lake? Denna sevärdhet är omtyckt av både turister och ortsbefolkningen. Promenera dit och se vad alla pratar om!

Utforska området runt omkring Wasa med en biltur till Skookumchuck och Canal Flats. Skookumchuck hittar du 19 km åt norr, och Canal Flats ligger 45 km åt norr.

Resenärer såväl som invånare i området åker ofta till Fernie, 60 km bort. Staden är en viktig plats i regionen, och här i närheten hittar du fantastiska sevärdheter som Timber Bowl Express Quad, Great Bear Express Quad och White Pass Quad. Se till att också besöka Mighty Moose Platter och Elk Quad när du ändå är här.

Känner du för något lite aktivare? Prova på kälkåkning eller snöskoteråkning om du vill ge dig ut på ett spännande äventyr i regionens naturlandskap.

När det gäller avkoppling finns det inte mycket som slår att ge sig ut i friska luften och prova på cykelturer eller fiske från land.

Det är alltid kul att lägga upp en resplan, men ibland är det också skönt att låta någon annan sköta det praktiska. Guidade naturvandringar, viltsafari, stadsvandringar och vingårdsturer är några mindre stressiga sätt att utforska området.

Du får verkligen en extraordinär upplevelse när du lägger tid på att upptäcka underbara British Columbia, och förhoppningsvis berör regionen dig med sin magi. Men tyvärr måste alla roliga saker ha ett slut.

Med lite förberedelse ska det inte vara svårt att köra till Canadian Rockies Intl, som är den närmaste flygplatsen. Den ligger ungefär 18 km åt söder från de centrala delarna av Wasa.