Resor till Panorama

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Panorama med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Panorama

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Panorama
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Panorama

Flyg och hotell i Panorama

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Panorama till alla minnesvärda äventyr under vistelsen så att din resa till Panorama blir precis så som du önskar.

Du får toppenrabatter om du bestämmer dig för att ordna både flygresa och boende med oss.

Föredrar du lunchen serverad på takterrassen? Inga problem. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell att välja bland, har du världen för dina fötter.

Behöver du mer uppmuntran? Vårt team gör allt för att erbjuda dig fantastiska paketpriser, så om du råkar hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vare sig du vill till en pulserande metropol eller en lugn och stärkande paus från vardagen, så hjälper vi dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Panorama

I Panorama ska du se till att boka boende i god tid eftersom det bara finns 6 boenden här. Använd vår reseguide om du vill ha mer information.

Hoppas du på en avkopplande semester? Känn hur varje muskel slappnar av när du kryper ned under täcket på Panorama Mountain Resort och Panorama Vacation Retreat at Horsethief Lodge.