Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Waharoa

De som älskar naturen kommer uppskatta en resa till Waharoa. Här har du nära till de fantastiska stränder, kustslätter , skogar och floder som Waikato har att erbjuda.

Flyg och hotell i Waharoa

Oavsett om din dröm är att åka till Waharoa för en minisemester eller för en längre semester kan MrJet boka flyg och hotell till Waharoa, så att vistelsen blir precis som du vill.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Fly vardagens rutiner med med ett enda musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 boenden över hela världen är du alltid nära nya, oförglömliga äventyr.

Glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och snubblar över ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Från städerna som aldrig sover till de mest fridfulla tillflyktsorterna. Det finns äventyr att utforska i världens alla hörn. Det är dags att packa väskorna och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Waharoa

Landets huvudstad Wellington ligger runt 400 km söder om Waharoa.

Ta med sololjan och en bok och sätt dig vid vattnet på Hot Water Beach eller Tairua Beach, två av områdets finaste stränder.

En bit ifrån Waharoa hittar du vackra naturattraktioner, som till exempel Karangahake Gorge, 35 km bort. Om du har tid måste du även åka ut tlll Kaimai Mamaku Forest Park, 25 km bort.

Waikato Stadium ligger 45 km bort och är en favorit för de som gillar rugby union. Packa lite kläder i svarta och gula färger och planera in att se en match med Chiefs under din semester i Waharoa. Du kan också gå och se en match med Waikato Rugby Union, som också har arenan som hemmaplan.

Vidga dina vyer med en tur till Matamata, bara 8 km bort. Här kan du spendera dagen vid enastående sevärdheter som Firth Tower Museum och Founders Park. Vi kan också rekommendera Cambridge, 30 km bort. Chiddingfold Garden och Cambridge i-SITE turistinformation är några av de mest kända sevärdheterna här.

Bli ett med din inre äventyrare och utforska den lokala landsbygden med en dag av terrängcykling. Annars kanske du hellre vill testa bergsklättring?

Behöver du inspiration för utomhusnöjen som passar både dig och barnen? Cykelturer och fiske från land är två stillsamma alternativ om du vill njuta av en lugn och skön dag.

Sluta stressa under din semester i Waharoa genom att boka in dig på guidade naturvandringar, stadsvandringar och vingårdsturer. Då får du lära känna andra resenärer, medan din kunniga guide berättar allt om vad området har att erbjuda.

Det är svårt att säga farväl till en region som är så underbar som Waikato, men du kan alltid vara säker på att den finns kvar för att välkomna dig tillbaka.

När du är redo att flyga hem igen bör du försäkra dig om att du har extra tid för att ta dig till Hamilton Intl. (HLZ). Flygplatsen är belägen 40 km väster om centrum av Waharoa, och det är den närmaste flygplatsen.

Hotell i Waharoa

Har du bokat en resa till Waharoa? Här finns det bara 3 boenden, så se till att du bokar tidigt. I vår reseguide hittar du allt du behöver.

Om du bokar ett rum på ett av våra rekommenderade boenden kommer den professionella personalen se till att du får en trevlig vistelse. Matamata Central Motel och Tower Road Motel är värda att kika på.

Karta

Waharoa - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

The House With No Nails

The House With No Nails

80 Waghorn Road, Waharoa, Waikato
  3.0 av 5.0
   
   

  Detta bed and breakfast i Waharoa ligger mindre än två mil från Wairere Falls, Founders Park och Matamata Golf Club. Hobbiton Movie Set och Mokena gejser ligger ...

  Hotel on Devonport

  Hotel on Devonport

  72 Devonport Road, Tauranga
   4.5 av 5.0
    
    

   Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Tauranga ligger en kvarts promenad från Tauranga Art Gallery och Robbins Park. Tauranga South Bowling Club och ...

   Hotel on Devonport1 106 kr

   2 juni - 3 juni

   Hotel on Devonport1 106 kr
   Hotel Armitage and Conference Centre

   Hotel Armitage and Conference Centre

   9 Willow St, Tauranga
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i centrala Tauranga ligger tio minuters promenad från Robbins Park, The Elms Mission House och Tauranga Art Gallery. Tauranga Domain och Waipu Bay ...

    Hotel Armitage and Conference Centre651 kr

    7 juni - 8 juni

    Hotel Armitage and Conference Centre651 kr
    Quest Tauranga Central

    Quest Tauranga Central

    71 Devonport Road, Tauranga, Bay of Planty
     3.5 av 5.0
      
      

     Denna lägenhet i centrala Tauranga ligger en kvarts promenad från Tauranga Art Gallery och Robbins Park. Tauranga Domain och The Elms Mission House ligger också ...

     Quest Tauranga Central890 kr

     30 juni - 1 juli

     Quest Tauranga Central890 kr
     Hidden Lake Hotel and Apartments

     Hidden Lake Hotel and Apartments

     34E Lake Street, Cambridge, Waikato
      4.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell med golfbana i centrala Cambridge ligger 0,3 km från Cambridge i-SITE turistinformation och 2,3 km från Cambridge Raceway. Mindre än två mil härifrån ...

      Hidden Lake Hotel and Apartments1 051 kr

      9 juni - 10 juni

      Hidden Lake Hotel and Apartments1 051 kr
      Trinity Wharf Tauranga

      Trinity Wharf Tauranga

      51 Dive Crescent, Tauranga
       4.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell i lyxstil i centrala Tauranga ligger tio minuters promenad från Robbins Park och The Elms Mission House. Tauranga Art Gallery och Waipu Bay ligger ...

       Trinity Wharf Tauranga1 192 kr

       21 juni - 22 juni

       Trinity Wharf Tauranga1 192 kr
       Lake Karapiro Lodge

       Lake Karapiro Lodge

       1829F Tirau Rd, Karapiro
        4.5 av 5.0
         
         

        Detta hotell i lyxstil vid flodpromenaden ligger 0,1 km från Lake Karapiro och 16,3 km från Hobbiton Movie Set.

        Lake Karapiro Lodge1 481 kr

        2 juni - 3 juni

        Lake Karapiro Lodge1 481 kr
        Durham Motor Inn

        Durham Motor Inn

        Corner Cameron Rd and Harington Street, Tauranga
         4.0 av 5.0
          
          

         Detta motell i Tauranga ligger tio minuters promenad från Tauranga Art Gallery, Robbins Park och Tauranga Domain. The Elms Mission House och Memorial Park ligger ...

         Taiparoro House 1882

         Taiparoro House 1882

         11 5th Avenue, Tauranga
          4.0 av 5.0
           
           

          Detta pensionat i centrala Tauranga ligger en kvarts promenad från Memorial Park och Tauranga South Bowling Club. Tauranga Art Gallery och Tenpin Tauranga ligger ...

          City Suites Tauranga

          City Suites Tauranga

          32 Cameron Road, Tauranga
           4.5 av 5.0
            
            

           Detta lägenhetshotell i lyxstil i centrala Tauranga ligger tio minuters promenad från Tauranga Art Gallery, Robbins Park och The Elms Mission House. Tauranga ...

           City Suites Tauranga849 kr

           4 juni - 5 juni

           City Suites Tauranga849 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma