Reserestriktioner kan gälla för Nya Zeeland, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Waharoa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Waharoa med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Waharoa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Waharoa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Waharoa

0

Flyg och hotell i Waharoa

Oavsett om din dröm är att åka till Waharoa för en minisemester eller för en längre semester kan MrJet boka flyg och hotell till Waharoa, så att vistelsen blir precis som du vill.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Fly vardagens rutiner med med ett enda musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 boenden över hela världen är du alltid nära nya, oförglömliga äventyr.

Glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och snubblar över ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Från städerna som aldrig sover till de mest fridfulla tillflyktsorterna. Det finns äventyr att utforska i världens alla hörn. Det är dags att packa väskorna och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Waharoa

De som älskar naturen kommer uppskatta en resa till Waharoa. Här har du nära till de fantastiska stränder, kustslätter , skogar och floder som Waikato har att erbjuda.

Landets huvudstad Wellington ligger runt 400 km söder om Waharoa.

Ta med sololjan och en bok och sätt dig vid vattnet på Hot Water Beach eller Tairua Beach, två av områdets finaste stränder.

En bit ifrån Waharoa hittar du vackra naturattraktioner, som till exempel Karangahake Gorge, 35 km bort. Om du har tid måste du även åka ut tlll Kaimai Mamaku Forest Park, 25 km bort.

Waikato Stadium ligger 45 km bort och är en favorit för de som gillar rugby union. Packa lite kläder i svarta och gula färger och planera in att se en match med Chiefs under din semester i Waharoa. Du kan också gå och se en match med Waikato Rugby Union, som också har arenan som hemmaplan.

Vidga dina vyer med en tur till Matamata, bara 8 km bort. Här kan du spendera dagen vid enastående sevärdheter som Firth Tower Museum och Founders Park. Vi kan också rekommendera Cambridge, 30 km bort. Chiddingfold Garden och Cambridge i-SITE turistinformation är några av de mest kända sevärdheterna här.

Bli ett med din inre äventyrare och utforska den lokala landsbygden med en dag av terrängcykling. Annars kanske du hellre vill testa bergsklättring?

Behöver du inspiration för utomhusnöjen som passar både dig och barnen? Cykelturer och fiske från land är två stillsamma alternativ om du vill njuta av en lugn och skön dag.

Sluta stressa under din semester i Waharoa genom att boka in dig på guidade naturvandringar, stadsvandringar och vingårdsturer. Då får du lära känna andra resenärer, medan din kunniga guide berättar allt om vad området har att erbjuda.

Det är svårt att säga farväl till en region som är så underbar som Waikato, men du kan alltid vara säker på att den finns kvar för att välkomna dig tillbaka.

När du är redo att flyga hem igen bör du försäkra dig om att du har extra tid för att ta dig till Hamilton Intl. (HLZ). Flygplatsen är belägen 40 km väster om centrum av Waharoa, och det är den närmaste flygplatsen.

Hotell i Waharoa

Har du bokat en resa till Waharoa? Här finns det bara 3 boenden, så se till att du bokar tidigt. I vår reseguide hittar du allt du behöver.

Om du bokar ett rum på ett av våra rekommenderade boenden kommer den professionella personalen se till att du får en trevlig vistelse. Matamata Central Motel och Tower Road Motel är värda att kika på.