Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Waharoa hotell

Hotel Armitage and Conference Centre Hämta priser
Hotel Armitage and Conference Centre

Hotel Armitage and Conference Centre

9 Willow St, Tauranga
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Tauranga ligger fem minuters promenad från Robbins Park och Tauranga Domain. The Elms Mission House och Tauranga Art Gallery ligger också tio minuter härifrån.

  Trinity Wharf Tauranga Hämta priser
  Trinity Wharf Tauranga

  Trinity Wharf Tauranga

  51 Dive Crescent, Tauranga
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i centrala Tauranga ligger en kvarts promenad från The Elms Mission House, Tauranga Art Gallery och Tauranga Domain. Robbins Park och Waipu Bay ligger också 2 km härifrån.

   Hotel on Devonport Hämta priser
   Hotel on Devonport

   Hotel on Devonport

   72 Devonport Road, Tauranga
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Tauranga ligger en kvarts promenad från Tauranga Art Gallery och Robbins Park. Tauranga South Bowling Club och Tauranga Domain ligger också 2 km härifrån.

    Quest Tauranga Central 1 061 kr
    Quest Tauranga Central

    Quest Tauranga Central

    71 Devonport Road, Tauranga, Bay of Planty
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i centrala Tauranga ligger en kvarts promenad från Tauranga Art Gallery och Robbins Park. Tauranga Domain och The Elms Mission House ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Waharoa


     Det är absolut värt att besöka Waharoa, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 54 hotell i Tamihana

     Utforska Waharoa


     I Waharoa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Waharoa med omnejd:

     • Founders Park
     • Firth Tower Museum
     • Matamata Golf Club
     • Hobbiton Movie Set
     • Leveret Estate Winery
     • Mokena gejser
     • Lake Karapiro

     När du planerar din resa till Waharoa kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Hamilton (HLZ-Hamilton Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Waharoa?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Waharoa, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Waharoa brukar vara februari och januari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Waharoa är 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma