Resor till Visby

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Visby med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Visby

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Visby
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Visby

Flyg och hotell i Visby

Dagdrömmer du om Visby? MrJet är mästare på personliga resor, med flyg och hotell till Visby, vare sig det handlar om omfattande vistelser eller korta utfärder.

Om du bokar flygbiljetter och hotell på samma gång hjälper vi dig att spara pengar.

Det finns inte mycket som är härligare än en stressfri resa. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen är du aldrig långt från nästa spännande äventyr.

Kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Har du inte väntat länge nog på att tillfredsställa äventyrslusten inom dig? Från exotiska och färgstarka städer till spännande äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Visby

Dagdrömmer du om en resa till Visby? Nu är det dags att göra slag i saken och göra drömmen till verklighet.

Att träffa nya människor är en av de bästa delarna med att resa, och med 22 000 invånare som bor här kommer du säkert att få många möjligheter.

Visby ligger 190 km söder om landets huvudstad, Stockholm, och 17 km nordväst om Romakloster.

Planerar du lite kvalitetstid med barnen på er resa till Visby? På Boda Borg och Kneippbyn kommer alla garanterat att roa sig.

Se det magiska som händer när människan och naturen arbetar ihop när du besöker DBW:s botaniska trädgård. Om du inte redan är en ivrig trädgårdsmästare, skulle en titt på dessa magnifika blomsterarrangemang få dig att byta åsikt.

Visst är det skönt att åka bort ett tag? Fira semestern med en dag i solen på Tofta strand eller Ljugarns strand, några av områdets vackraste stränder. Finns det tid över ska du också passa på att utforska Sudersandsviken.

Ta en paus från Twitter, stäng av ljudet och lägg bort mobilen. Varför inte spendera dagen ute i naturen i stället? Lummelundagrottan är perfekt att börja på.

Gotlands konstmuseum innehåller massvis med underbara och fascinerande konstverk. Be om att få höra mer om konstnären om du fattar tycke för något specifikt.

Att besöka Vikingaby och Visby ringmur är som att resa tillbaka i tiden. De passar bra för dig som vill veta mer om historiens Visby. Om du inte har ont om tid borde du också besöka Villa Muramaris och S:ta Karins ruin.

Om du vill få en liten inblick i den lokala religionen kan du ge dig ut på en pilgrimsresa till Visby domkyrka.

Vad tror du om en runda golf? På Visby Golfklubb och Gotska Golfklubben kan du jobba på fötternas position, hållningen och greppet och även vässa putten och svingen.

Hotell i Visby

Har du tänkt sova här i några nätter? Tänk då på att boka tidigt eftersom Visby bara har ett fåtal boenden. I vår reseguide kan du se vad som finns.

Hoppas du på en avkopplande semester? Känn hur din kropp smälter när du kryper ned i sängen på TOTT Hotel Visby och Best Western Strand Hotel.