Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter tur och retur till Visby

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Visby – en glittrande idyll

Förtjusande medeltida hus, en underbar gammal ringmur, havets skvalp och mysiga butiker – allt detta väntar på dig i charmiga Visby. Det finns gott om billiga flyg till Visby för en semester full av kittlande nöjen.

Smultronstället för semestern

När ditt flygplan närmar sig Visby Airport känner du hur förväntan växer inom dig. Du har flugit fram över det glittrande vattnet och sett Gotland växa sig allt större. Väl på plats blir du inte besviken. Här kan du vandra längs de gamla kullerstensgatorna innanför muren, besöka de medeltida kyrkoruinerna, bada i havet, shoppa i de charmiga hantverksbutikerna och göra utflykter till svindlande vackra platser över hela Gotland. Helt enkelt – wow.

Boka flygresor till Visby

Visby är fantastiskt att besöka när som helst på året, men det är under våren och sommaren som staden verkligen lever upp. Det här är en turiststad i ordets bästa bemärkelse och hela sommaren är fylld av fester, festivaler och roliga evenemang. Du känner den pirrande och glada stämningen – full av skratt och förväntan.

Många bra direktflyg

Det går direktflyg till Visby från flera flygplatser i Sverige med flygbolagen SAS och BRA, och sommartid även med lågprisflygbolaget Norwegian. Är du ute i god tid och är flexibel med dina resdagar eller restider kan du hitta riktigt billiga flygbiljetter.

Landa på Visby Airport

När du reser med flyg till Visby är det på Visby Airport du landar. Flygplatsen ligger bara ett par kilometer från centrala Visby och underbart vackert vid vattnet och vågorna på Gotlands västkust. Flygplatsen är ganska liten, men den har en egen restaurang – Flygrestaurangen – före säkerhetskontrollen. Sommartid går det flygbussar in till Visbys centrum och biljettpriset är ungefär 70 kronor. Resten av året går det att åka vanlig buss (linje 61 och 62) från Flygplatsvägen som ligger cirka 500 meter från flygplatsen. Det går även fint att ta en taxi eller hyra en hyrbil på flygplatsen om du föredrar det.

Hitta billiga resor till Visby – särskilt på sommaren

Du hittar lätt billiga flyg till Visby när du sätter dig och jämför priser. I vissa fall kan du spara en slant genom att flyga under vardagarna i stället för på helgen. Under sommaren, när även lågprisflygbolaget Norwegian flyger hit, är utbudet som störst och du har chans att få tag på extra billiga flygresor. Om du tänker resa när något av de stora evenemangen, som Almedalsveckan eller Medeltidsveckan, äger rum är det bra om du är ute i riktigt god tid när du bokar dina flygbiljetter – då är det många som vill flyga hit och delta i folkfesten.

Ett älskat resmål

Att Visby, och för den delen hela Gotland, är ett av svenskarnas främsta semesterresmål sommartid är verkligen inte märkligt. Visby har vunnit den så kallade ”solligan” (största antal soltimmar sommartid) i Sverige flest gånger och oftast är vädret underbart och vattnet härligt. Lägg till detta den charmiga medeltida staden, så har du ett riktigt drömresmål som snabbt växlar mellan avkopplande stillhet och pirrande lycka.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.