Billiga flygbiljetter till Visby

Förslag på billiga flygresor till Visby

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 755 kr för enkelflyg och 1 145 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Visby?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Visby varierar mellan 1 145 kr och 4 467 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Visby kan hitta fantastiska flyg för så lite som 755 kr. Tips för fyndjägare: Juni är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Visby.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Visby?

✔️ Flygpriserna till Visby varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Visby om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Visby, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Visby?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Visby kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Braathens Regional Aviation, Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle, FlexFlight. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Visby med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Visby kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Visby?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Visby – en glittrande idyll

Förtjusande medeltida hus, en underbar gammal ringmur, havets skvalp och mysiga butiker – allt detta väntar på dig i charmiga Visby. Det finns gott om billiga flyg till Visby för en semester full av kittlande nöjen.

Smultronstället för semestern

När ditt flygplan närmar sig Visby Airport känner du hur förväntan växer inom dig. Du har flugit fram över det glittrande vattnet och sett Gotland växa sig allt större. Väl på plats blir du inte besviken. Här kan du vandra längs de gamla kullerstensgatorna innanför muren, besöka de medeltida kyrkoruinerna, bada i havet, shoppa i de charmiga hantverksbutikerna och göra utflykter till svindlande vackra platser över hela Gotland. Helt enkelt – wow.

Boka flygresor till Visby

Visby är fantastiskt att besöka när som helst på året, men det är under våren och sommaren som staden verkligen lever upp. Det här är en turiststad i ordets bästa bemärkelse och hela sommaren är fylld av fester, festivaler och roliga evenemang. Du känner den pirrande och glada stämningen – full av skratt och förväntan.

Många bra direktflyg

Det går direktflyg till Visby från flera flygplatser i Sverige med flygbolagen SAS och BRA, och sommartid även med lågprisflygbolaget Norwegian. Är du ute i god tid och är flexibel med dina resdagar eller restider kan du hitta riktigt billiga flygbiljetter.

Landa på Visby Airport

När du reser med flyg till Visby är det på Visby Airport du landar. Flygplatsen ligger bara ett par kilometer från centrala Visby och underbart vackert vid vattnet och vågorna på Gotlands västkust. Flygplatsen är ganska liten, men den har en egen restaurang – Flygrestaurangen – före säkerhetskontrollen. Sommartid går det flygbussar in till Visbys centrum och biljettpriset är ungefär 70 kronor. Resten av året går det att åka vanlig buss (linje 61 och 62) från Flygplatsvägen som ligger cirka 500 meter från flygplatsen. Det går även fint att ta en taxi eller hyra en hyrbil på flygplatsen om du föredrar det.

Hitta billiga resor till Visby – särskilt på sommaren

Du hittar lätt billiga flyg till Visby när du sätter dig och jämför priser. I vissa fall kan du spara en slant genom att flyga under vardagarna i stället för på helgen. Under sommaren, när även lågprisflygbolaget Norwegian flyger hit, är utbudet som störst och du har chans att få tag på extra billiga flygresor. Om du tänker resa när något av de stora evenemangen, som Almedalsveckan eller Medeltidsveckan, äger rum är det bra om du är ute i riktigt god tid när du bokar dina flygbiljetter – då är det många som vill flyga hit och delta i folkfesten.

Ett älskat resmål

Att Visby, och för den delen hela Gotland, är ett av svenskarnas främsta semesterresmål sommartid är verkligen inte märkligt. Visby har vunnit den så kallade ”solligan” (största antal soltimmar sommartid) i Sverige flest gånger och oftast är vädret underbart och vattnet härligt. Lägg till detta den charmiga medeltida staden, så har du ett riktigt drömresmål som snabbt växlar mellan avkopplande stillhet och pirrande lycka.

Information om flyg till Visby
Ankomstflygplats
Visby
Pris tur-och-retur
1 145 kr