Resor till Tutukaka

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tutukaka med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Tutukaka

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tutukaka
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Tutukaka

Flyg och hotell i Tutukaka

Dagdrömmer du om Tutukaka? MrJet är mästare på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Tutukaka, vare sig det handlar om omfattande expeditioner eller korta och romantiska resor.

Du får grymma rabatter när du väljer att fixa både biljetter och rum genom oss.

Vill du ha lakan av egyptisk bomull och middagen serverad i en roterande restaurang? Det är lätt ordnat. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över att söka bland, har du världen för dina fötter.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du råkar hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och för över skillnaden.

Är du redo att tillfredsställa reseälskaren inom dig? Från exotiska städer till oförglömliga äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tutukaka

Fantiserar du om fantastiska stränder, kustslätter , skogar och floder? En resa till Tutukaka kommer föra dig till all naturlig skönhet som Northland har att erbjuda.

Tutukaka ligger cirka 630 km norr om Wellington, huvudstaden i Nya Zeeland.

Vem vill inte njuta av lugn och ro på semestern? På Long Beach och Omaha Beach kan du lyssna till vågornas brus och fylla på ny energi.

Du behöver inte sitta i bilen hela dagen för att andas lite frisk luft. Bara 19 km utanför Tutukaka hittar du Whangarei Falls, en av traktens mest rekommenderade natursevärdheter. Men ta även vägen förbi Waipu Caves, 40 km bort, om du har tid över.

Om du inte kan tänka dig en semester utan lite actionfylld sport kan du kolla vad som händer på Northland Event Centre. Arenan hittar du 25 km bort och chanserna är goda att du kommer kunna tajma in ett event under din vistelse.

Tamaterau, 20 km åt sydväst från Tutukaka, känner många till på grund av Claphams National Clock Museum och Klostergrottorna. Dessa attraktioner brukar ofta rekommenderas av resenärer och lokalbefolkningen. Passa även på att besöka Mount Manaia och Ocean Beach i Whangarei Heads, 25 km från Tutukaka.

Om du är ute efter något lite aktivare kan du ge dig an områdets terrängcykling. Annars kanske bergsklättring är ett bättre alternativ? Vilka aktiviteter du än väljer kommer du känna dig ordentligt uppfriskad.

Om du känner dig lite stressad kan du alltid ge dig ut i det fria och prova på cykelturer. Annars kanske fiske från land vore något för dig.

Det är alltid roligt att göra en resplan, men ibland är det också skönt att låta någon annan ta över det praktiska. Guidade naturvandringar, cykelturer, stadsvandringar och vingårdsturer är mindre stressiga sätt att upptäcka området.

Dags att åka hem från underbara Northland? Du kanske bara har en handfull nyzeeländska dollar kvar i plånboken, men du kommer att vara desto rikare på fantastiska minnen.

Tutukaka ligger ungefär 25 km från Whangarei, som är den närmast belägna flygplatsen. Var noga med att ha tillräckligt med tid för att hinna dit, så du inte missar flyget.

Hotell i Tutukaka

Se till att du bokar ditt boende i Tutukaka direkt. Med bara 4 boenden att välja mellan är risken stor att de är fullbokade om du väntar. Läs mer om de olika boendena i vår reseguide.

Pacific Rendezvous och The Lighthouse Lookout Bed and Breakfast är väl värda att kika på. Om något faller dig i smaken måste du boka snabbt. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och professionella personal.