Boka billiga Turkiet hotell

Hotellerbjudanden i Turkiet

Turkiet hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Turkiet
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Turkiet - Solsemester eller storstadsliv

Turkiet är ett mycket populärt resmål för solsemestern. I Istanbul finns storstadslivet i Europas största stad och i Antalya finns stranden. Det turkiska köket sägs ha världens godaste mat med sin meze och sina grillade rätter. Vill du ha en badsemester med härlig mat eller spännande storstadsliv väntar ditt Turkiet-hotell på dig. Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Turkiet. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Turkiet. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i övriga delar av världen, om du söker efter andra resmål eller destinationer.

I Istanbul möts Asien och Europa

Floden Bosporen delar Istanbul och är gränsen mellan Asien och Europa, du kan ta dig över den med passagerarbåt. Ett besök på Capali Karsi, stora basaren, är lämpligt när du turistar i Istanbul. Här kan du köpa alla tänkbara souvenirer som till exempel landets kända mattor. Nära basaren ligger den berömda Hagia Sofia-moskén – en annan sevärdhet. Istanbul är Turkiets ekonomiska och kulturella centrum, här pågår till exempel vartannat år Istanbul-biennalen, som är en världskänd konstutställning. 2010 var Istanbul Europas kulturhuvudstad. Istanbul finns med på UNESCO:s världsarvslista och varje år lockar staden mängder av turister som vill ta del av Turkiets historiska och beskåda alla sevärdheter. Du kan även handla kläder billigt och du kan få ett bra pris när du bokar hotell i Turkiet och Istanbul.

Hotell Turkiet

Antalya är Turkiets största badort och här lockar det vackra Medelhavet som visar sig från sin bästa sida. 2013 blev Antalya på Turkiska rivieran världens mest besökta stad efter Paris och London! I hela Turkiet finns historiska lämningar och intressant historia att ta del av när du bokar hotell i Turkiet. Turkiets strategiska läge vid Medelhavet var en viktig plats under romarrikets tid och det var just den romerske Konstantin som erövrade Istanbul och satte sitt namn på staden, Konstantinopel. I Turkiet finns alla förutsättningar att skapa en härlig semestervistelse; sol, bad, god mat och spännande historier att ta del av.

Senaste Turkiet hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av mrjet