Resor till Alanya

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Alanya med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Alanya:

Can Garden Beach Hotel
Tui Magic Life Jacaranda - All Inclusive
Susesi Luxury Resort - All Inclusive
Granada Luxury Resort Okurcalar - All Inclusive
Crystal Sunset Luxury Resort & Spa - All Inclusive

Semesterpaket i Alanya på tre nätter

Akra V Hotel
Tuvana Hotel - Special Class
Labranda Excelsior Side
IC Hotels Airport
Minyon Hotel

Semesterpaket i Alanya på sex till sju nätter

Can Garden Beach Hotel
Tui Magic Life Jacaranda - All Inclusive
Susesi Luxury Resort - All Inclusive
Granada Luxury Resort Okurcalar - All Inclusive
Crystal Sunset Luxury Resort & Spa - All Inclusive

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Alanya

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Alanya
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Alanya

Sugen på att boka flyg och hotell till Alanya? Med hjälp av experterna på MrJet kan du sy ihop en semester du aldrig kommer att glömma.

Du får grymma rabatter om du väljer att ordna både flygresa och boende genom oss.

Fly vardagen med med ett enda musklick. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen har du alltid nära till nya, oförglömliga äventyr.

Vi är så säkra på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet idag och hittar ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Stunden är inne! Följ äventyraren inom dig var den än för dig. Varje vrå av världen är fylld av fantastiska överraskningar och nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Alanya

Besök sevärdheterna och var öppen för nya upplevelser på en resa till Alanya, en destination som alltid lockar fler besökare.

Gör dig redo att träffa några nya vänner! Omkring 110 000 människor bor i Antalya.

Destinationen ligger 380 km från Ankara, huvudstaden, och 45 km från Gazipasa.

Om du planerar en semester i Alanya för familjen, kan turer till Alanya Aquapark och Alanya Lunapark passa för alla. Om ni är ute efter ännu mer äventyr är Water Planet Aquapark och Sealanya ytterligare några alternativ.

Du behöver inte vara en trädgårdsentusiast för att bli inspirerad av de konstnärliga botaniska arrangemangen och välskötta trädgårdarna när du besöker Alanyas trädgårdar. Ta en promenad längs de slingrande stigarna och kolla om det finns några föreläsningar eller turer.

Hur låter några timmar i gräset medan du ser upp mot himmelen? Skäm bort dig själv med livets enkla nöjen genom att besöka några av stadens grönområden, såsom Alaettinoglu kulturpark och Mahmutlars rekreationsområde.

Hitta den bästa platsen vid Dimcay vattenfall och låt dig förundras av fallets regnbågsfärger i solen.

Ta en långpromenad, få lite saltvatten i håret eller njut av stillheten på Mahmutlars strand eller Ulus strand, två omtyckta stränder i området.

Ta på dig ett par träningsskor och gå på äventyr. Här finns många intressanta naturområden med ett myllrande naturliv. Varför inte börja med Damlatasgrottan eller Dim grotta? Vill du ladda batterierna mer? Då måste du se den fantastiska naturen vid Sapadere dalgång och Alanya hamn.

Man behöver inte vara äventyrare för att se alla otroliga under i naturen, i synnerhet när man har Alanyas arkeologiska museum. Rummen här är fyllda till bristningsgränsen med sällsynta arter och fängslande utställningsobjekt.

Lär dig om hur staden såg ut förr i tiden med ett besök på Alanya Ataturk husmuseum. Museets utställningar, föremål och bilder berättar om de människor och händelser som format denna region till det den är idag.

Alanya Culture Center är en bra utgångspunkt för dig som vill få en fascinerande inblick i områdets historia.

Promenera längs muren och lär dig om historian bakom Röda tornet, en byggnad som spelade en viktig roll i försvaret av regionen.

Alanyas fästning ser ut att härstamma från sagornas värld. Titta in och föreställ dig hur det måste ha varit att spendera sin livstid i denna storslagna borg. Alara Hans slott och Sarapsa Hanis fästning är två sevärdheter till du definitivt bör besöka under din semester i Alanya.

Ge dig ut på en resa full av själslig insikt, även om det bara är för ett par timmar, genom att planera in ett besök till Konaklis moské.

Hotell i Alanya

Börjar det bli dags att hitta ett boende i Alanya? I vår reseguide hittar du ett stort antal prisvärda boenden. Se bara till att du bokar tidigt.

Om du hellre spenderar pengar på nya upplevelser än på ett hotellrum kan antingen Hotel Villa Turka eller Kleopatra Aytur Apart Hotel vara det du är ute efter. Om du istället vill bli ordentligt omhändertagen under din semester kan Alantur Hotel eller Alaiye Kleopatra Hotel vara något för dig. Här kan du luta dig tillbaka och låta den erfarna personalen göra det de gör bäst.