Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Tavernier

Din resa till Tavernier väntar på dig med en egen, unik charm.

Flyg och hotell i Tavernier

Oavsett om din dröm är att åka till Tavernier för en snabb visit eller för en längre semester kan MrJet boka flyg och hotell till Tavernier, så att vistelsen blir som du alltid har drömt om.

Vad sägs om mer fickpengar? Du har möjlighet att spara en bra slant om du väljer att boka både flyg och hotellrum med oss.

Med en ständigt växande databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell finns det mycket att välja bland oavsett var du är på väg.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet nu och lyckas hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi vill hjälpa dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du vill snorkla bland reven eller luta dig tillbaka med en cocktail i handen, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tavernier

Landets huvudstad Washington ligger ungefär 1 600 km norr om Tavernier.

Letar du efter en barnvänlig attraktion? Då är Florida Keys vildfågelsrehabiliteringscenter utmärkt!

Ta med dig sololjan lite mat och spendera dagen på Sombrero Beach eller Lummus Park Beach , två av områdets bästa stränder.

Gillar du att vara ute i naturen? Då ska du ta hyrbilen ut till Long Key State Park, 40 km från Tavernier. Och om du har mer tid ska du även passa på att se John Pennekamp Coral Reef State Park, som ligger 15 km bort.

Sätt dig och njut av stillheten i den vackra naturen kring Harry Harris Park. Och lämna kvar mobiltelefonen på hotellet så att du inte blir störd.

Om du älskar sport ska du passa på att kolla spelschemat på Homestead Sports Center som ligger 50 km bort, i Homestead.

Key Largo, 11 km åt nordöst från Tavernier, känner du kanske igen på grund av Dolphins Plus Bayside och Dolphins Plus. Dessa sevärdheter rekommenderas varmt av turister och områdets invånare. Passa även på att besöka History of Diving Museum och Theater of the Sea i Islamorada, som ligger 14 km bort från Tavernier.

Du kanske redan känner till Everglades Alligator Farm, Prime Outlets Florida City och Fasulo Park? De ligger i närheten av Florida City, bara 45 km åt norr från Tavernier. Här kan du även besöka de omtyckta sevärdheterna Cinco de Mayo Park och Loren Roberts Park.

Du kan förvänta dig feststämning runt den 4 juli. Lokalbefolkningen gör sig redo för USA:s självständighetsdag, en dag som brukar innebära firande runt om i hela landet.

Miami Intl. (MIA) är den närmast belägna flygplatsen, bara 90 km norr om de centrala delarna av Tavernier. Staka ut en resväg, packa dina väskor och ställ in väckarklockan – och se till att du inte trycker på snoozeknappen för många gånger!

Hotell i Tavernier

Det kan vara bra att hitta ett boende i Tavernier så snart som möjligt. Kolla vad som finns i vår reseguide. Här har vi ett stort antal boenden att välja mellan.

Är du ute efter populära boenden? På Mariner's Resort Villas & Marina, a Keys Caribbean Resort och Dove Creek Lodge, an Ascend Hotel Collection Member väntar nytvättade lakan, underbara duschar och bra service.

Karta

Tavernier - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Ocean Pointe Suites at Key Largo

Ocean Pointe Suites at Key Largo

500 Burton Dr, Tavernier, FL
  3.5 av 5.0
   
   
  3,0 av 5 (1 recensioner)

  Detta hotell vid stranden i Tavernier ligger 1,2 km från Harry Harris Park och 2,4 km från Laura Quinn Wild Bird Sanctuary. Bluefin Rock Harbor Marina och Founders ...

  Ocean Pointe Suites at Key Largo1 672 kr

  20 juli - 21 juli

  Ocean Pointe Suites at Key Largo1 672 kr
  Creekside Inn Islamorada

  Creekside Inn Islamorada

  90611 Old Highway, Tavernier, FL
   2.5 av 5.0
    
    

   Detta motell i centrala Tavernier ligger mindre än en mil från Harry Harris Park, Theater of the Sea och Laura Quinn Wild Bird Sanctuary. Founders Park och Windley ...

   Creekside Inn Islamorada1 496 kr

   13 juli - 14 juli

   Creekside Inn Islamorada1 496 kr
   Mangrove Marina and Resort Aqualodge Houseboats

   Mangrove Marina and Resort Aqualodge Houseboats

   200 Florida Ave, Tavernier, FL
    3.0 av 5.0
     
     

    Denna husbåt vid vattnet ligger 3,4 km från Harry Harris Park och 11,6 km från Theater of the Sea.

    Coconut Palm Inn

    Coconut Palm Inn

    198 Harborview Drive, Tavernier, FL
     2.5 av 5.0
      
      

     Detta hotell vid stranden i Tavernier ligger 3 km från Laura Quinn Wild Bird Sanctuary och 3,1 km från Harry Harris Park. Bluefin Rock Harbor Marina och Founders ...

     Coconut Palm Inn2 473 kr

     9 aug. - 10 aug.

     Coconut Palm Inn2 473 kr
     Atlantic Bay Resort

     Atlantic Bay Resort

     160 Sterling Rd, Tavernier, FL
      3.0 av 5.0
       
       

      Denna semesterbostad vid stranden i Tavernier ligger 2,4 km från Laura Quinn Wild Bird Sanctuary och 2,5 km från Harry Harris Park. Bluefin Rock Harbor Marina ...

      Atlantic Bay Resort1 574 kr

      22 juli - 23 juli

      Atlantic Bay Resort1 574 kr
      Conch On Inn Motel

      Conch On Inn Motel

      103 Caloosa Street, Tavernier, FL
       2.0 av 5.0
        
        

       Detta motell i Indian Waterways ligger 3,7 km från Founders Park och mindre än en mil från Theater of the Sea och Windley Key Fossil Reef Geological State Park. ...

       Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma