Början av huvudsektionen

Billiga flyg till Miami (MIA)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till Miami

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Miami

Att resan med flyg till Miami tar över tio timmar bekommer inte de många svenskar som väljer att semestra här varje år. Det finns få platser som slår Miami vad gäller trendig strandkultur och shopping, solsäkert väder under vinterhalvåret, härliga bad och möjligheter till aktiviteter som golf och fiske. Gör som tusentals amerikaner varje år när nätterna börjar bli längre och de hotfulla snömolnen hopar sig och flyg söderut till soliga Florida och Miami för en semesterupplevelse utöver det vanliga.

Flygplatser i Miami

Miamis största och mest kända flygplats är Miami International Airport (MIA), som ligger omkring 1,3 mil från centrala Miami. Detta är USA:s näst största flygplats, och den trafikeras av 80 flygbolag, rutter från 140 länder och i genomsnitt 830 000 passagerare i veckan.

På senare år har det även blivit allt vanligare att flyga från Europa till Miami via Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, eller Fort Lauderdale/Miami som den ibland kallas av flygbolagen. Den här flygplatsen ligger fem kilometer från centrala Fort Lauderdale, och drygt fyra mil från Miami. Den har mindre trafik än MIA, och trafikeras av bland annat lågprisbolaget Norwegian Air Shuttle.

Billiga flyg till Miami från Sverige

Om du är ute efter billiga flyg till Miami kan du flyga direkt till Miami/Fort Lauderdale från Stockholm med Norwegian Air Shuttle en gång i veckan under sommaren och tre gånger i veckan under vintern. Från Köpenhamn och Oslo har samma bolag direktflyg två gånger i veckan året om. Du som vill flyga från Västsverige med lågprisbolaget är tvungen att mellanlanda, vanligen i Stockholm eller London. Direktflyg till Miami tar drygt tio timmar, och om du mellanlandar får du så klart räkna med några timmar extra.

Det reguljära bolaget SAS har direktflyg från eller via Köpenhamn och Oslo till Miami totalt sju dagar i veckan. De relativt nya rutterna är del av flygbolagets USA-satsning, som även inkluderar en daglig rutt mellan Stockholm och Los Angeles. Om du vill flyga reguljärt till Miami från Stockholm eller Göteborg så kan du hitta billiga flyg med en mellanlandning och inte allt för långa väntetider om du är ute i god tid och jämför priser mellan olika bolag och rutter. Fördelen med att flyga reguljärt är att du får ha med dig en resväska alldeles gratis och att du får mat och dryck ombord. Dessutom landar SAS flyg på MIA, som ligger närmare stadskärnan än FLL. Tänk på att räkna in kostnaderna för flygplatstransfer, bagage och mat när du väljer ditt billiga flyg till Miami.

Miami International Airport (MIA)

När du landar på Miami International Airport tar du dig snabbt och enkelt in till Miami eller Miami Beach med hjälp av kollektivtrafiken. Ta det förarlösa eltåget MIA Mover på fem minuter till Miami Central Station, varifrån du fortsätter din resa med Metrorail eller Metrobus. Det finns ett antal bussar att välja mellan beroende på var ditt hotell i Miami ligger, och du kan även resa med Metrorail för en både billig och snabb resa in till centrala Miami. Tågalternativet tar cirka en halvtimme totalt och bussalternativet tar runt 45 minuter.

Fort Lauderdale/Miami International Airport (FLL)

Det är lite knepigare att ta sig från Fort Lauderdale Airport till Miami, och resan tar uppåt 1,5 timmar med kollektivtrafik och involverar ett antal byten. Det smidigaste, men något dyrare sättet att ta sig till Miami eller Miami Beach från Fort Lauderdale Airport är med en delad minibuss eller en taxi. Det billigaste alternativet är minibussen som går på runt 25 USD per person, och har plats för max tio passagerare. Dessa körs av företaget GO Airport Shuttle och går omkring en gång i halvtimmen. För en bekvämare men lite dyrare resa från flygplatsen kan du välja en privat taxi. De kostar mellan 60 och 80 USD per bil beroende på vart i Miami du ska, och de har plats för upp till fem personer. Den totala kostnaden bestäms med hjälp av taxametern.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.