Resor till Tärendö

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tärendö med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Tärendö

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tärendö
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Tärendö

Resa är att samla nya upplevelser. När du är redo att njuta av de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Tärendö, kan MrJet hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena på allt du behöver för en oförglömlig upplevelse.

Genom att boka flygbiljetter och hotell samtidigt sparar du stort.

Inte mycket i livet är mer avkopplande än en stressfri resa. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen är du bara några få klick från nästa fantastiska äventyr.

Det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Packa dina resväskor. Det är dags att bege sig! Från oändlig öken till höga berg och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tärendö

Varför inte boka en resa till Tärendö och uppleva det som Norrbottens län har att erbjuda? Regionen har, trots dess otroliga skogar, berg och alpina ängar lyckats hålla sig från att bli en typisk turistdestination.

Tärendö ligger 900 km norr om Stockholm, huvudstaden i Sverige.

Gillar du att testa nya vinterorter? Då ska du passa på att boka en resa till Ylläs skidort och Dundrets skidanläggning. Här kan du hitta vinteraktiviteter för alla.

Vill du utforska vad som finns i området kring Tärendö? Två populära platser här är Pajala, som ligger 30 km bort, och Kangos, 40 km bort.

Du har kanske hört talas om Kellokas besökscenter, Kesänkijärvi och Ylläs Aurinko Express? De ligger alldeles i närheten av Äkäslompolo, bara 80 km från Tärendö. Här kan du även besöka de omtyckta attraktionerna Ankkuri skidlift och Perhe skidlift.

Upptäck regionen från ett annorlunda perspektiv med snöskoteråkning eller skridskoåkning. Båda lockar många som vill ut på äventyr i närområdet.

Få ut så mycket av din semester som möjligt genom att prova på snowboarding. Om du inte känner dig redo att återvända in i värmen riktigt än kan du också ge dig på skidåkning.

Fördjupa dig i regionens historia genom att besöka en eller två traditionella byar. Om du inte får tag i någon guide ska du se till att läsa på lite i förväg.

Planerar du att vara här runt den 6 juni? Då har du tur. Detta datum träffas hela nationen för att fira Sveriges nationaldag.

Det är kanske dags att säga hej då, men din resa kommer garanterat att leva vidare. Din familj och dina vänner kommer be om att få se foton från pittoreska Norrbottens län i åratal framöver!

Pajala (PJA) är den närmaste flygplatsen, cirka 20 km nordöst om de centrala delarna av Tärendö. Planera en väg, packa dina väskor och sätt på väckarklockan – och försäkra dig om att du inte trycker på snooze för många gånger!