Billiga hotell i Tärendö - 5 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Tärendö

Tärendö hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tärendö
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Tärendö

I Tärendö finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tärendö med omnejd:

  • Lovikkas monument
  • Junosuando kyrka

När du planerar din resa till Tärendö kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Pajala (PJA). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Tärendö?

Om du undrar när det är bäst att besöka Tärendö, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Tärendö brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är mars och maj.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på -1°C under dagen och -21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 106 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och -9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 160 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 18°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 265 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 5°C under dagen och -21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 132 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Tärendö är 663 millimeter.