Reseuppdatering

På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för destinationerna du reser till.

Resor till Tanjung Aru

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tanjung Aru med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Tanjung Aru

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tanjung Aru
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Tanjung Aru

Flyg och hotell i Tanjung Aru

Varje globetrotter är unik på sitt sätt och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den perfekta resan med flyg och hotell till Tanjung Aru för dig och din familj.

Nu kan du spara pengar genom att boka både flygresa och boende genom oss.

Det finns inget härligare än en stressfri semester. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen är det närmare än du tror till nästa häftiga äventyr.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet idag och råkar snubbla över ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vi kan hjälpa dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du ämnar erövra höjder eller njuta av en god bok i en stillsam oas, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Tanjung Aru

Upplev tjusningen med Tanjung Aru. Här kommer du få se en helt ny sida av Kota Kinabalu. 460 000 människor är bosatta i denna imponerande stad, och det är ganska självklart varför. När du har ankommit till Kota Kinabalu Intl. och hämtat ditt bagage ska du åka 3 km åt norr innan du kan börja packa upp på hotellet. Tanjung Aru ligger 4 km sydväst om stadskärnan.

Många av stadens främsta turistattraktioner finns utspridda i närheten av Tanjung Aru, och Sabahmoskén och Centre Point är kanske de som imponerar mest. Även City Mall och Alla helgon-katedralen är sevärdheter du inte får missa när du ändå är i området. För att få en bättre bild av denna fantastiska stad ska du passa på att svänga förbi de närbelägna områdena Kampung Sembulan Baru och Kampung Sembulan.

Med så många otroliga sevärdheter i hjärtat av Kota Kinabalu, kan din sightseeingkalender bli tämligen full. 1 Borneo Hypermall är bara ett av många måsten i din resplan.

Om du tycker om att vara i naturen, bör du åka till Suteras hamn, Kota Kinabalu våtmarkscenter och Signal Hill-observatoriet.

Förbered en picknick och ta med ett par vänner att snacka med när du besöker de livfulla grönområdena i närheten. Du kan välja mellan KK Esplanade och Tanjung Aru Perdana Park.

Shoppingupplevelsen är unik för oss alla. Oavsett om du är ute efter något särskilt eller om du bara vill titta, kan du inte utelämna Kota Kinabalu-marknaden, Wisma Merdeka, KK Plaza och Plaza Wawasan.

Sabah statsmuseum, Atkinson Clock Tower, Petagas krigsminnesmärke och Sedco Square har många berättelser att förtälja. Oavsett om du är historienörd eller inte, så kommer du ändå att lära dig något när du besöker dessa söndervittrade och gamla platser.

Ta på dig dina röda och vita halsdukar och tröjor och bege dig till Likas-stadion för att heja på Sabah FA. Ett besök hit är ett måste för alla som gillar fotboll.

Hotell i Tanjung Aru

Det är inte så svårt att hitta boende i Tanjung Aru och vi på MrJet har gjort det ännu lättare. Nu finns det nämligen fler än 143 populära boenden på ett och samma ställe.

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen D'Beach Street Lodge eller Le Hotel Kota Kinabalu vara det du är ute efter. Om du istället vill skämma bort dig under din semester kan Bunga Raya Island Resort & Spa eller Gayana Eco Resort vara något för dig. Här kan du slappna av och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.