Resor till Kota Kinabalu

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kota Kinabalu med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kota Kinabalu

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kota Kinabalu
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Kota Kinabalu

Vi tror att varje resande är helt och hållet unik och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet bygga den optimala resan med flyg och hotell till Kota Kinabalu för dig och ditt resesällskap.

Vad sägs om mer fickpengar? Du kan spara en bra slant om du bestämmer dig för att ordna både flygbiljetter och hotell genom oss.

Med en stor samling på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella boenden kan du välja och vraka oavsett var du vill åka.

Glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa de där resväskorna. Oändliga äventyr väntar dig där du minst anar det och vi kan hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kota Kinabalu

Ta en paus från vardagens rutiner, packa väskorna och boka en resa till Kota Kinabalu.

I den här delen av Sabah bor det omkring 460 000 invånare.

Huvudstaden i landet, Kuala Lumpur, ligger 1 600 km väster om Kota Kinabalu. Kampong Gaya ligger 4 km åt nordväst.

På nöjesfyllda familjeattraktioner såsom Kipandi Butterfly Farm, Water World Theme Park och Tuaran Crocodile Farm kommer barnen helt säkert att ha roligt. Och vem vet, det blir kanske roligt för de vuxna också! Missa inte dessa roliga dagsutflykter på din semester i Kota Kinabalu.

Haven är fulla av alla sorters spännande marina djur. På Green Connection får du en sällsynt möjlighet att beundra några av dessa märkliga djur på nära håll.

De små kommer att tycka att det är spännande att besöka Lok Kawi (naturskyddsområde). De kommer att få se på nära håll hur djuren beter sig och upptäcka vad som behövs för att ta hand om dem.

Lägg ut en pläd och titta på molnen som passerar ovanför i grönområden som KK Esplanade och Mount Kinabalu National Park. Eller sträck på benen och låt barnen springa av sig genom att ta en promenad runt Tanjung Aru Perdana Park och Mount Kinabalu Park Entrance.

Här hittar du många vackra, naturliga turistattraktioner. En av de bästa är Kiansom Waterfall.

Du har förmodligen redan varit till områdets bästa affärer och museum, men glöm inte att Kota Kinabalu har flera vackra, naturliga miljöer också. Suteras hamn och Crocker Range nationalpark kan båda rekommenderas för en dagsutflykt. Varma källorna i Poring och Gunung Kinabalu är två andra platser som också har en rik fauna.

Är du intresserad av allt som lever under ytan? På Tunku Abdul Rahman-parken kan du lära dig mer om hur man jobbar för att bevara våra hav.

Strosa runt i den rofyllda miljön på Museum of Islamic Civilisation och se de fascinerande utställningarna. Personalen kan informera dig om guidade turer.

Gå genom utställningar med många historiska föremål, berättelser och bilder som beskriver regionens mångfacetterade förflutna under ett besök till Sabah statsmuseum.

Det är aldrig slöseri med tid att lära dig om historia. Låt Atkinson Clock Tower och Petagas krigsminnesmärke ge dig djupare kunskap om regionens förflutna. Monsopiad Cultural Village och Kundasangs krigsminnesmärke är också bra alternativ.

Var din tro än ligger kommer du utan tvekan uppskatta den lugna stämningen som omger Sabahmoskén och Alla helgon-katedralen. Kota Kinabalu City Mosque och St. Michael Church Penampang är även ett måste för många personer som är fascinerade av spiritualitet.

Sedco Square är en underbar plats för att iaktta den myllrande omgivningen och få ett genuint intryck av staden. Om du känner dig lite extra social är det bara att utbyta ett par ord med en lokalbo. Och vem vet, du kanske även kan få några tips om vad du ska se när du är i staden.

När du ska avgöra vilka landmärken du ska titta närmare på, är både Signal Hill-observatoriet och Upside Down House självklara val. Dessa sevärdheter lär du vilja visa upp för dina vänner där hemma, så glöm inte att packa ner din kamera!

Keningau Oath Stone är ett av de mest välkända minnesmärkena i Kota Kinabalu och ger dig möjlighet att upptäcka lite mer om områdets historia.

När du besöker Kota Kinabalu kan du finna flera butiksområden att strosa runt i, som till exempel 1 Borneo Hypermall och Centre Point. Missa inte heller City Mall eller Kota Kinabalu-marknaden. Här kan du till exempel shoppa presenter eller något nytt till garderoben.

Det sägs ibland att utforskandet av nya platser lämnar dig mållös och gör dig till en berättare. Du kommer att ha än mer att förtälja om du åker till några av de mindre välkända sevärdheterna i Kota Kinabalu, såsom Kota Kinabalu våtmarkscenter, Dalit Bay Golf & Country Club och Borneo Golf and Country Club.

Hotell i Kota Kinabalu

Längtar du efter att hitta ditt boende i Kota Kinabalu? Ta hjälp av oss på MrJet. Hos oss hittar du nämligen över 144 populära boenden samlade i vår reseguide.

Boenden häromkring erbjuder allt från rum med bara det absolut nödvändigaste till rum med allt du kan önska dig. Om du letar efter ett hotell som inte tänjer på plånboken för mycket kan du boka in dig på antingen D'Beach Street Lodge vid Lot 48, Ground Floor & 1st Floor eller Le Hotel Kota Kinabalu vid Lots 15 - 16, 3rd Floor, Block B. Om du istället vill skämma bort dig under din semester kan Bunga Raya Island Resort & Spa eller Gayana Eco Resort vara perfekt för dig. Här kan du slappna av och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.