Resor till Suceava

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Suceava med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Suceava

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Suceava
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Suceava

Flyg och hotell i Suceava

Gör livet enkelt för dig själv och låt de skickliga experterna på MrJet boka flyg och hotell till Suceava. Flygbiljetter, boenden och fantastiska upplevelser — vi tar hand om alla bokningar. Det enda du behöver tänka på är att packa väskan!

Få mer över till spännande aktiviteter när du köper både flygresa och boende med oss.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell. Du kan välja bland dem med bara ett fåtal klick. Dags att sluta komma med ursäkter och börja planera resan du alltid drömt om.

Behöver du uppmuntran för att ta steget? Vårt mål är att ge dig fantastiska paketpriser, så om du råkar snubbla över ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa dina väskor. Oändliga äventyr väntar på dig där du minst anar det och vi kan hjälpa dig att utforska dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Suceava

På en resa till Suceava finns en mängd saker att se och göra för alla resenärer.

Visste du att 110 000 människor bor i Östra Rumänien? Du kommer helt säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan är över.

Destinationen ligger 360 km från Bukarest, huvudstaden, och 17 km från Bucecea.

Besök Suceavafästningen och lär dig om varför byggnaden var viktig för regionens försvar. När du blickar upp mot de imponerande murarna är det lätt att föreställa sig de hårda strider som en gång utkämpades under dina fötter.

Upptäck stadens kulturella traditioner genom att besöka Klostret i Voronet och Klostret i Putna. Du kan få en ännu djupare kunskap om stadens trosuppfattningar genom att besöka Klostret i Humor och Dragomirnaklostret.

Hotell i Suceava

Resenärer bör vara ute i god tid om de ska boka boende här. Suceava har nämligen bara några få boenden. Dem kan du hitta mer information om i vår reseguide.

När det finns så pass bra alternativ som Hotel Sonnenhof och Hotel Scorpion att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen och in i en skön dusch på nolltid.