Billiga hotell i Suceava - 35 att välja från

Hotell från 324 kr

Kolla hotellpriser i Suceava

Suceava hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Suceava
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Suceava

Du funderar alltså på att ta en semester i Suceava? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Suceava.

Topphotell och andra boendealternativ i Suceava

Du kan enkelt hitta boende i Suceava med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.

Gäster som bor på dessa hotell i Suceava brukar tycka om fitnesscentret:

  • Continental Arcasul
  • Hotel Sonnenhof

Utforska Suceava

I Suceava finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Suceava med omnejd:

  • Suceavafästningen
  • Dragomirnaklostret
  • Mina de Sare Cacica

När du förebereder din resa till Suceava kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Suceava (SCV-Stefan cel Mare). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Suceava?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Suceava, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Suceava brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och maj, medan de torraste är februari och mars.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 9°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Suceava är 30 millimeter.