Resor till Sơn Tây

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sơn Tây med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sơn Tây

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sơn Tây
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Sơn Tây

Flyg och hotell i Sơn Tây

När det är dags att lämna vardagen bakom dig och förlora dig själv i nya saker, kan en tur till Sơn Tây vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet får du de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Sơn Tây.

Du får toppenrabatter när du väljer att ordna både flygresa och boende med oss.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över, är det enklare än någonsin att ta en paus från vardagens tristess.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet och lyckas hitta ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi hjälper dig att njuta av allt från livliga metropoler till gröna oaser. Så packa resväskan och låt äventyrslusten styra. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sơn Tây

Vill du utforska de vackra landsbygd, stränder och skogar som Vietnam kan erbjuda? Om du väljer att resa till Sơn Tây kan du få uppleva regionens otroliga natur.

Sơn Tây ligger ungefär 40 km väster om Hanoi, som är landets huvudstad.

Här måste du inte åka särskilt långt för att besöka områdets underbara naturupplevelser. Hoan Kiem-sjön ligger bara 40 km från Sơn Tây, och Silver Falls (vattenfall) hittar du 45 km bort.

Få en upplysande vistelse genom en historisk rundvandring i Lang Co Duong Lam.

Se till att packa kläder i röda och gula färger inför din semester i Sơn Tây så att du kan visa ditt stöd för Vietnams fotbollslandslag på My Dinh (nationalstadion). Stadion ligger 30 km bort, i Hanoi, och här spelar även Viettel FC sina hemmamatcher.

Har du lust att upptäcka vad som finns i trakten runt Sơn Tây? Två platser som vi kan rekommendera är Tan Linh, 9 km bort, och Thanh Thuy, som ligger 20 km bort.

Att spendera tid ute i det fria kan vara bra för både kropp och själ. Om du vill släppa all stress en liten stund skulle du kanske uppskatta cykelturer eller fiske från land.

Det är alltid skoj att göra en resplan, men ibland kan det vara skönt att låta någon annan ta över. Guidade naturvandringar, viltsafari, cykelturer, stadsvandringar och kulinariska rundturer är några mindre stressiga sätt att upptäcka området.

Gillar du vattensporter? Du kan göra din semester till lite av ett äventyr genom att prova på bad eller snorkling.

Regionens konstmuseer, historiska museer och verkstäder för hantverk har något att erbjuda alla besökare. Ta en titt på insidan för att se vad som finns att upptäcka.

Tạm biệt behöver inte vara ett slutgiltigt farväl. Varför inte sätta åt sidan en del vietnamesiska dong för ditt nästa besök?

Närmaste flygplats är Noi Bai Intl, som ligger 35 km öster om Sơn Tây. Kontrollera att du har tillräckligt med tid på dig att hitta dit.