Resor till Hanoi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Hanoi med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Hanoi

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Hanoi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Hanoi

Hanoi kallar. Låt MrJet se till att du får de bästa priserna på flyg och hotell till Hanoi.

Om du bokar en paketresa till Hanoi, det vill säga både flygresa och boende med oss, kan du spara pengar.

Hitta den ultimata resan medan du tittar på våra många flygbolagspartners och över 500 000 internationella boenden.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du får syn på ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och för tillbaka skillnaden.

Vi hjälper dig att uppleva allt från livliga städer till mysiga små gränder. Så damma av resväskan och lyssna på äventyraren inom dig. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hanoi

Är du redo att ta ledigt och resa till Hanoi? På MrJet finns all information och inspiration du behöver.

I det här området bor det cirka 1 400 000 människor.

Utforska den spännande djurvärlden och lär dig vad som behövs för att ta hand om djuren på Thu Le-djurparken. Det är en intressant utflykt för både unga och gamla.

Hur låter det med några timmar i gräset medan du ser upp mot molnen? Njut av livets små nöjen genom att besöka några av stadens offentliga parker, såsom Thong Nhat Park och Leninparken.

Behöver ni en dag för avslappning? Då passar de vackra vyerna och vågornas kluckande mot stranden kring Hoan Kiem-sjön och Hun Tiepsjön utmärkt.

Bege dig till Ho Chi Minh-museet och Hanois krigsmuseum om det börjar regna. Här kan du gå runt bland utställningarna och njuta av lugnet. Hoa Lo (fängelsemuseum) och Vietnam Revolution Museum är också två bra museer som rekommenderas varmt.

I dagens läge slipper man resa världen över för att få beskåda Moder Naturs under. Man kan helt enkelt besöka platser som Vietnam Museum of Ethnology och Etnologiska museet istället, där en fantastisk samling ovanliga och unika arter presenteras på samma plats.

Vissa resenärer är konstälskare och andra har knappt sett en målning sedan de gick på museum med skolan. Oavsett vilken av dessa kategorier du passar in i kommer du uppskatta de spännande verken som National Museum of Fine Arts och Vietnam National Museum of Fine Arts erbjuder.

Ett sätt att försöka förstå nutiden på är att lära sig om det förflutna. Ta reda på vad som format denna stad till det den är idag genom att besöka National Museum of Vietnamese History och Vietnam Women's Museum.

Hanoi är fullt av otroliga historiska sevärdheter. Varför inte börja din resa tillbaka genom tiden med ett besök till Hanois flaggtorn och Hanois gamla stadsport? Om du vill fortsätta ditt historiska äventyr kan Hang Dau Water Tower och Lang Co Duong Lam vara bra alternativ.

När du vandrar runt i staden kommer du förmodligen gå förbi Long Biens bro. Denna historiska bro byggdes för väldigt länge sedan och kommer förmodligen också stå kvar om hundra år.

Besök de två storslagna fästningarna Hanoi Citadel och Co Loa Citadel och beundra deras speciella arkitektur samtidigt som du lär dig om deras turbulenta förflutna.

Lär dig allt om de framstående personer som såg Presidentpalatset och Thanh Chuong Viet Palace som sina hem. Be om en rundtur av dessa magnifika boningar om du vill ta en titt på insidan på nära håll.

Oavsett var din tro ligger kommer du utan tvekan uppskatta den lugna atmosfären som omger Litteraturtemplet och St. Joseph-katedralen. Enkolonnpagoden och Ngoc Son-templet är ytterligare några historiskt viktiga religiösa platser du borde ta med i planeringen.

Hotell i Hanoi

I den här huvudstaden finns det många utmärkta saker att göra. Se bara till att du bokar boende i tid. I vår reseguide hittar du över 458 av de bästa i Hanoi.

Om du hellre lägger pengar på upplevelser än på ett hotellrum kan antingen Heart Hotel eller Golden Luxury Hotel vara perfekt för dig. Om du istället vill skämma bort dig under din vistelse kan Sofitel Legend Metropole Hanoi eller Fraser Suites Hanoi vara perfekt för dig. Här kan du luta dig tillbaka och låta den erfarna personalen göra det de gör bäst.