Reserestriktioner kan gälla för New Jersey, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Somerset

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Somerset med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Somerset

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Somerset
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Somerset

0

Flyg och hotell i Somerset

MrJet fixar allt från flyg och hotell till Somerset till alla fantastiska äventyr under vistelsen så att din resa till Somerset blir precis så som du önskar.

Få mer över till roliga aktiviteter när du ordnar både flyg och hotellrum med oss.

Skapa den perfekta resan medan du granskar våra många partnerflygbolag och över 500 000 boenden över hela världen.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan råkar snubbla över ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden. Kan det bli bättre?

Nu är det dags! Följ äventyraren inom dig var den än för dig. Varje plats är fylld av fantastiska överraskningar och nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att äntligen få ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Somerset

En resa till Somerset kommer du sent att glömma.

Ofta är det invånarna i en stad som gör den unik. I den här delen av Central Jersey bor det omkring 22 000 personer.

Om du tar dig 35 km åt sydväst från Somerset når du Trenton, huvudstaden i New Jersey. Om du reser 15 km åt norr kommer du till Warren.

Alla i familjen kommer att uppskatta ett besök på Duke Farms och Bowcraft Amusement Park under semestern i Somerset. Har de små fortfarande energi kvar? Underhållningen kan fortsätta med en tur till Schaefer Farms och Readington River Buffalo Farm.

Platser som Rutgers Gardens bidrar till att att skydda naturen. Den utbredda samlingen av växter som finns här är imponerande.

Sparka av dig skorna och känn gräset under fötterna i en urban oas som Roosevelt Park eller Buccleuch Park. Här kan du ta en kaffe på gräsmattan efter att du besökt Colonial Park och Duke Island Park.

I Somerset hittar du massor av vackra och lugna naturliga miljöer, som Hutcheson Memorial Forest och Washington Rock State Park. Fortsätt till Deer Path Park eller Negri-Napote Native Grassland Preserve om du behöver ladda batterierna lite till.

Tycker du om utställningar? Då ska du kolla in utställningarna på Northlandz Model Train Museum och East Jersey Old Town Village. Personalen kan även ge dig information om museets kommande program.

Vår stora, blåa planet är hemvist för en otrolig samling arter. Ta en titt på några av världens mer underliga livsformer på Rutgers University Geology Museum.

Du kommer känna dig uppfriskad när du utforskar de färgsprakande tavlorna som Jane Voorhees Zimmerlis konstmuseum har att erbjuda.

Ett sätt att försöka förstå nutiden på är att lära sig om det förflutna. Ta reda på vad som format den här staden till det den är idag med ett besök på Thomas Edison Museum och Cornelius Low House.

Är du nyfiken på historiska Somerset? Bege dig då till Edison Memorial Tower och Samuel Fleming House. Om du vill se mer borde du också besöka Feltville Historic District och The Wallace House.

Lär dig mer om områdets religiösa övertygelser genom ett besök vid Sri Venkateswara Temple och Christ Church New Brunswick. First Reformed Church och Kirkpatrick Chapel är också betydelsefulla för den spirituella identiteten i Somerset.

Till George St - Monument Square tillströmmar såväl lokalbor som turister. Även när det inte händer något speciellt är det ändå en trevlig plats att slå sig ner på för att uppleva den härliga atmosfären.

Gillar du att gå i affärer? På Menlo Park Mall och Bridgewater Commons kan du hitta massor av presenter till dem där hemma. Passa även på att besöka Brunswick Square Mall och Liberty Village Premium Outlets. Här kan du till exempel shoppa presenter eller något nytt till garderoben.

På Starland Ballroom och Stephen J. Capestro Theater kan du se uppmärksammade shower tillsammans med en grupp vänner. Kom ihåg att kika på programmet på Famous Trials Theater och Circle Playhouse också.

Det är mycket bättre att tänka tillbaka på sitt liv och kunna säga "tänk att jag gjorde det där", hellre än "jag önskar att jag hade gjort det där". Så när du ändå befinner dig i Somerset bör du passa på att ta en tur till några av de mindre omtalade sevärdheterna, såsom State Theater och George Street Playhouse. Du får inte glömma att besöka Plainfield Country Club och Shackamaxon Country Club.

Hotell i Somerset

Har du inte bokat ett boende ännu? Du behöver inte oroa dig! I vår reseguide kan du hitta ett stort antal prisvärda boenden i Somerset. Det är bara att välja och vraka.

Om du bokar ett rum på ett av våra rekommenderade hotell kommer den professionella personalen göra så att du får en underbar vistelse. Residence Inn by Marriott Somerset och Bridgewater Marriott är värda att ta en titt på.