Reserestriktioner kan gälla för New Jersey, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Newark

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Newark med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Newark:

The Langham, New York, Fifth Avenue
Trump International Hotel & Tower New York
Ink 48 Hotel
Hotel 31
Freehand New York

Semesterpaket i Newark på sex till sju nätter

The Langham, New York, Fifth Avenue
Trump International Hotel & Tower New York
Ink 48 Hotel
Hotel 31
Freehand New York

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Newark

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Newark
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Newark

0

Flyg och hotell i Newark

När det är dags att lämna vardagen bakom dig och förlora dig själv i nya saker, kan en tur till Newark vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Newark.

Vad sägs om mer pengar i plånboken? Du sparar en bra slant om du väljer att fixa både flygbiljetter och hotellrum genom oss.

Med allt du kan tänka dig samlat på ett enda ställe är det enklare än någonsin att sy ihop den ultimata semestern. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över gör att du kan vara på väg på nolltid.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du råkar snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Från de mest pulserande städerna till de mest rofyllda byarna. Det finns äventyr att utforska i världens alla hörn. Nu är det äntligen dags att ta fram resväskan och komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Newark

På en resa till Newark finns mycket att se och göra för hela familjen.

I den här staden bor det runt 280 000 invånare.

Trenton, huvudstaden i New Jersey, ligger 75 km sydväst om Newark, medan Short Hills ligger 14 km åt väster.

Tycker barnen att det är spännande med djur? Ta med dem på ett besök till Turtle Back Zoo, där de kommer att upptäcka hur djuren beter sig, vilka läten de gör och mycket mer.

Lär dig ett par saker om den lokala floran medan du strosar runt i de välskötta trädgårdarna i Presby Memorial Iris Gardens.

Sätt dig till rätta med en novell, kasta en boll till varandra eller bara titta på molnen som passerar ovan dig när du besöker Branch Brook Park och Montgomery Park. Om du är ute efter flera möjligheter, hitta en härlig plats och låt sysslolösa timmar passera när du besöker Military Park eller Unami Park.

Ibland är det bra att ha lite tid för oss själva. Då kan det vara bra att boka in en eftermiddag på Wilson Park eller Eagle Rock Reservation (naturreservat). Här kan du ta en lång promenad eller bara njuta av de vackra vyerna.

Med så pass många underbara konstsamlingar att utforska behöver du kanske tips om var du ska gå. Vi rekommenderar att du, med en kaffe i handen, går till Newark Museum eller Montclair Art Museum. Du kan också se vilka evenemang och utställningar som erbjuds i City Without Walls och Gallery Aferro på resor till Newark.

Lär dig om hur staden såg ut förr i tiden under ett besök på New Jersey Historical Society Museum. Museets utställningar, föremål och bilder berättar om de människor och händelser som format denna region till det den är idag.

Skulle du vilja utforska historiens Newark? Då ska du besöka Newarks stadshus och Seton Hall University. Varför inte också ta dig till Thomas Edison National Historic Site och Highlawn Pavilion?

Vill du att dina resor ska få en djupare betydelse? Ge dig ut på en pilgrimsfärd till några av stadens mest betydande religiösa platser, såsom Grace Church och Cathedral of the Sacred Heart. Du kan även fråga efter guidade rundturer inför ditt besök vid St. Patrick's Church.

Se till att du har gott om pengar när du strosar runt i affärerna på Jersey Gardens Outlet. Här kan de som gillar att shoppa vara kvar länge.

Låt dig och dina kamrater trollbindas av de enastående showerna på Wellmont Theatre. Det blir ett bra minne för resten av livet.

Om du anser att den optimala semestern involverar en golfgreen ska du boka en utslagstid på Galloping Hill Golf Course eller Montclair Golf Club. Även Hyatt Hills Golf Course och GolfCave utlovar utmananade rundor för golffantaster på alla nivåer.

Sätt dig inte på planet riktigt ännu - Newark har fler överraskningar att bjuda på! Har du exempelvis utforskat Paper Mill Playhouse och Newarks stadsbibliotek? New Jersey Performing Arts Center och Echo Lake Country Club erbjuder också trevliga överraskningar.

Hotell i Newark

Det är alltid bra att välja ett boende i Newark så snart som möjligt. Kolla vad som finns i vår reseguide. Här kan du hitta över 40 boenden att välja på.

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar en vistelse på något av de efterfrågade hotellen Residence Inn By Marriott West Orange och Newark Liberty International Airport Marriott.