Reserestriktioner kan gälla för Indien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Shahapur

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Shahapur med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Shahapur

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Shahapur
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Shahapur

Flyg och hotell i Shahapur

Oavsett om du drömmer om att resa till Shahapur för en helg eller för en längre vistelse kan MrJet boka flyg och hotell till Shahapur, så att din resa blir som du alltid har drömt om.

Du får bra rabatter när du väljer att fixa både biljetter och rum genom oss.

Om du bokar med oss finns det absolut inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med ett globalt nätverk på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över kan du få allt du vill ha.

Vi tror så starkt på vårt erbjudande att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet nu och lyckas hitta ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Var och en har sina egna unika resedrömmar. Vare sig dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller spänningsfyllda äventyr kan vi hjälpa dig att hitta det som passar just dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Shahapur

Välkommen till Shahapur! En semester i Shahapur tar dig till regionen Maharashtra och erbjuder alla möjliga överraskningar.

En av de mest spännande städerna i hela Indien, Pune, ligger 120 km sydöst om Shahapur.

Ta med solkrämen och favoritboken och åk ut till Girgaun Chowpatty eller Aksa Beach, två av områdets finaste stränder.

Uppskattar du naturliga attraktioner? Då ska du passa på att se Masunda Lake, bara 45 km från Shahapur. Här kan du få ett riktigt fint semesterminne.

Vill du vidga dina vyer? Asangaon ligger bara 3 km väster om Shahapur, och Ambernath finner du 30 km bort. Ta en tur och se vad som finns i området runt omkring.

Om du är ute efter att få komma ut och röra på dig under semestern kan du ta dig an områdets vandringar. Annars kanske ridning är mer din stil? Vad du än väljer kommer du ha riktigt roligt.

Är du ute efter utomhusnöjen tillsammans med barnen? Picknick och strandpromenader är två bra alternativ för dig som vill njuta av en lugn och skön dag.

Under ditt besök i Maharashtra kan du roa dig med din favorithobby eller kanske prova på något nytt. Det erbjuds nämligen massvis med olika vattensporter, som bad och kanotpaddling.

Regionens konstmuseer och historiska museer är fulla av undangömda pärlor. Här kommer du utan tvekan hitta något som passar dig.

Känner du att du vill få lite frisk luft? Planera in ett besök till några av det omkringliggande områdets utomhusmarknader och trädgårdar.

Upptäck områdets spännande historia genom ett besök vid några ruiner, fästningar och historiska palats. Om det inte finns någon turistguide tillgänglig ska du se till att läsa på lite i förväg.

Bekanta dig med områdets religiösa traditioner genom att planera in ett besök till några närliggande kyrkor och tempel. Ta en stund för eftertanke och reflektion eller betrakta lokalborna under deras tillbedjan.

Om du överväger att besöka Shahapur i januari kommer du att vilja vara här runt den 26 januari för Indiens nationaldag. Det brukar finnas mycket spänning i luften dagarna innan och under nationaldagsfirandet.

Områdets närmsta flygplats är Chhatrapati Shivaji Intl. När du är redo att packa dina resväskor och ta dig upp i luften, reser du 60 km sydväst om Shahapur.