Reserestriktioner kan gälla för Indien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Shahapur - 108 att välja från

Hotell från 640 kr

Kolla hotellpriser i Shahapur

Shahapur hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Shahapur
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i Shahapur

Det är lätt att hitta någonstans att bo i Shahapur med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.

Dessa hotell i Shahapur rankas högt av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

  • Manas Resort with Petting Zoo
  • Mystic Valley Resort
  • Manas Lifestyle Resort

Resenärer som bor på detta hotell i Shahapur brukar gilla gymmet:

  • Manas Lifestyle Resort

När passar det bäst att utforska Shahapur?

Om du funderar på när det är bäst att åka till Shahapur, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Shahapur brukar vara maj och november, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är februari och januari.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 603 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1462 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 86 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Shahapur ligger på 2151 millimeter.