Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Shahapur hotell

Manas Resort with Petting Zoo Hämta priser
Manas Resort with Petting Zoo

Manas Resort with Petting Zoo

303/A, National Highway 3, Talegaon, Shahapur, Maharashtra
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga resort i Shahapur ligger i ett historiskt område, 0,7 km från Ghatandevi Temple och mindre än en mil från Talegaon Dam och Shagun Water Park. Myanmar Gate och Global Vipassana Pagoda ligger också mindre än en mil härifrån.

  OYO 18610 Hotel Parivar Garden Hämta priser
  OYO 18610 Hotel Parivar Garden

  OYO 18610 Hotel Parivar Garden

  1 Mumbai Nashik Highway, Shahapur, Maharashtra
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Shahapur ligger 30,2 km från Titwala Ganesh Mandir och mindre än fem mil från Tikuji-ni-Wadi och Sanjay Gandhi nationalpark. Masunda Lake och Vihigaon Falls ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Kamal Farm Resort Hämta priser
   Kamal Farm Resort

   Kamal Farm Resort

   Kulhe, Shahapur, Maharashtra
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Shahapur ligger 43,4 km från Naneghat Hills och 50,1 km från Titwala Ganesh Mandir.

    OYO 62456 Dream Palace Hämta priser
    OYO 62456 Dream Palace

    OYO 62456 Dream Palace

    618/625,Dreammland, Shirol, Dreammland, Shirol, Shahapur, Maharashtra
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Shahapur ligger mindre än tre mil från Vihigaon Falls, Ghatandevi Temple och Myanmar Gate. Global Vipassana Pagoda och Talegaon Dam ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Shahapur


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Shahapur med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Shahapur rankas högt av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Manas Resort with Petting Zoo
     • Mystic Valley Resort
     • Manas Lifestyle Resort

     Resenärer som bor på detta hotell i Shahapur brukar gilla gymmet:

     • Manas Lifestyle Resort

     När passar det bäst att utforska Shahapur?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Shahapur, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Shahapur brukar vara maj och november, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 603 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1462 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 86 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Shahapur ligger på 2151 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma