Reserestriktioner kan gälla för Kalifornien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Santa Ana

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Santa Ana med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Santa Ana

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Santa Ana
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Santa Ana

0

Flyg och hotell i Santa Ana

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Santa Ana till alla minnesvärda upplevelser under vistelsen så att din resa till Santa Ana blir så bra den någonsin kan bli.

Vem gillar inte bra rabatt? Om du bokar paketresor med både flyg och hotell genom oss har du möjlighet att spara stort.

Med allt du behöver inom enkelt räckhåll är det enklare än någonsin att organisera den perfekta semestern. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell gör att du kan packa och väskan och ge dig av tidigare än du tror.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och råkar snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Från de mest glamorösa städerna till de lugnaste byarna. Det finns upplevelser att utforska runtom i hela världen. Nu är det äntligen dags att ta fram resväskan och ge sig iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Santa Ana

Upptäck en annan sida av Orange County genom att avsätta lite tid för Santa Ana. Området är beläget 11 km nordväst om stadskärnan, och här kommer du få uppleva stadens karaktär. Om du flyger hit kommer du att vara framme på nolltid. Från John Wayne, som är den närmaste flygplatsen, hittar du området 7 km åt norr.

Santa Ana är ett paradis för sightseeing. En stor del av stadens främsta sevärdheter kan man hitta i närheten av detta intressanta område, däribland Disney California Adventure® Park och Disneyland® (nöjesanläggning). När du väl har besökt dessa platser kommer du vilja fortsätta med Discovery Science Center och Crystal-katedralen. Ett riktigt bra sätt att få ett bättre helhetsintryck av denna stad är att strosa runt i några av dess olika områden. Så se till att åka förbi närbelägna Artists Village och Floral Park för att upptäcka deras unika charm.

Santa Ana Zoo och Irvine Spectrum Center är några fantastiska sevärdheter i hjärtat av Orange County som du absolut bör se till att hinna med.

Ibland är det stjärnutställningarna som fångar ditt intresse. Andra gånger är det ett förbisett objekt som har gömts undan i ett undanskymt hörn. Håll utkik efter båda när du besöker Bowers Museum och Marconi Automotive Museum.

Om du är ute efter något lite mer actionfyllt som hela familjen kan njuta av, då bör du besöka Vans Skate Park och Twin Lakes Recreation Park.

Ganska ofta är det lättaste sättet att lära känna lokalbefolkningen att gå i butiker. Kom ihåg att besöka South Coast Plaza, The Outlets at Orange, Metro Pointe at South Coast och Westfield Mainplace.

Du vet aldrig vad du kommer att upptäcka när du besöker Heritage Museum of Orange County, Ronald Reagan Federal Building and Courthouse och Old Orange County Courthouse. Dessa historiska ställen har gott om historier att del med sig av.

Om du besöker Honda Center kan du gå med lokalbefolkningen på både konserter och sportevenemang. Anaheim Ducks och Los Angeles Kiss har arenan som hemmaplan och många kända musiker har spelat här.

Hotell i Santa Ana

Är det dags att välja ditt perfekta boende i Santa Ana? I vår reseguide finns över 171 fantastiska boenden. Se bara till att du har gott om tid att boka.

Boenden i Santa Ana erbjuder allt från rum med bara det absolut nödvändigaste till rum med allt du kan tänka dig. Om du är ute efter ett billigt hotell kan du boka ett rum på antingen Del Sol Inn - Anaheim Resort vid 1604 S Harbor Blvd eller Castle Inn and Suites vid 1734 S Harbor Blvd. Du kan istället låta den erfarna personalen på Disney's Grand Californian Hotel and Spa eller Disneyland Hotel - On Disneyland Resort Property behandla dig som kunglighet. Du är faktiskt på semester!