Resor till Dana Point

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Dana Point med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Dana Point

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dana Point
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Dana Point

Vi tror att varje resenär är helt och hållet unik och du är inget undantag. Låt MrJet skräddarsy den bästa semestern med flyg och hotell till Dana Point för dig och dina vänner.

Nu kan du spara pengar genom att boka både flyg och hotell med oss.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över, är det enkelt att komma bort från vardagen.

Glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Oavsett om du är ute efter en pulserande storstad eller en fridfull och stärkande paus från vardagen, så hjälper vi dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Dana Point

Om du vill få en bättre bild av Orange County ska du passa på att utforska de olika områdena i staden. Dana Point, som ligger 25 km söder om centrum, är bara ett litet kapitel i stadens fascinerande historia. Om du tar flyget hit är den närmaste flygplatsen John Wayne. När du har lämnat planet, hittat ditt bagage och vant dig lite vid din nya omgivning är det dags att åka 30 km åt sydöst.

Med flera av stadens mest populära sevärdheter i närheten är Dana Point ett paradis för sightseeing. Med allt från Mission San Juan Capistrano till Saddleback College kan stadens besökare alltid hitta något att göra. Se dessutom till att få med Doheny State Beach och Dana Point Harbor på listan över saker att göra. För att få ett bättre helhetsintryck av denna livliga stad ska du passa på att besöka de närbelägna områdena Monarch Beach och Capistrano Beach.

Om du är ute efter attraktioner i stadskärnan, så kan du förbereda dig på att hitta några riktiga pärlor. Två av de bästa är Santa Ana Zoo och Irvine Spectrum Center.

Intresserad av några rundor golf? Skifta till ett par khakislacks, fixa till dina klubbor och gör dig redo för dina finaste Annika Sörenstam-slag när du besöker El Niguel Country Club och Shorecliffs Golf Club.

En lugn gångtur på sanden kan vara utmärkt för din sinnesstämning. För en vilodag, åk till Salt Creek Beach Park och Thousand Steps Beach.

Om energin i staden gör dig trött, åk till ett av de närliggande grönområdena. Harbor Point Park, Pines Park, Lantern Bay County Park och Dana Cove Park är alla bra ställen att sparka av sig skorna och koppla av på.

Hotell i Dana Point

På MrJet gillar vi när saker är enkla. Därför är det lätt för dig att hitta ditt idealiska boende med hjälp av vår reseguide. Se bara till att du bokar i god tid.

Om du hellre lägger pengar på upplevelser och aktiviteter än på boende kan antingen Seaside Laguna Inn & Suites eller Laguna Beach Inn passa dig perfekt. Du kanske hellre vill leva som en kung eller drottning medan den välkomnande personalen på Montage Laguna Beach tar hand om alla dina behov? The Ritz-Carlton, Laguna Niguel är också populärt bland de som vill unna sig på semestern.