Resor till Riksgränsen

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Riksgränsen med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Riksgränsen

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Riksgränsen
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Riksgränsen

När du är äntligen är redo att lämna vardagen bakom dig och förlora dig själv i nya saker, kan en resa till Riksgränsen vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet får du de bästa priserna på flyg och hotell till Riksgränsen.

Spara pengar om du bokar flyg och boende på samma gång.

Skapa drömresan när du väljer bland vårt stora utbud av flygbolagspartners och över 500 000 boenden världen över.

Kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Fantastiska äventyr väntar dig överallt och vi vill hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Riksgränsen

En resa till Riksgränsen är perfekt för dig som vill utforska Norrbottens län. Det finns många naturliga sevärdheter att se i denna region, framför allt dess vackra skogar, berg, alpina ängar och klippiga kuststräckor.

Riksgränsen ligger cirka 1 000 km norr om Stockholm, huvudstaden i Sverige.

Åk till de naturliga attraktionerna alldeles utanför Riksgränsen. Två unika platser som ni inte får missa när ni är här är Abisko nationalpark, 25 km bort, och Vadvetjåkka nationalpark, som du hittar 13 km bort.

Spendera dina semesterdagar ute i snön och sitt och njut framför en varm brasa på kvällarna. Fagernesfjellet och Björkliden Fjällby har vinteraktiviteter för både stora som små.

Känner du för att vidga vyerna? Abisko ligger bara 30 km från Riksgränsen, och Narvik hittar du 35 km åt väster. Ta bilen och utforska vad som finns i området runt omkring Riksgränsen.

Om du är ute efter något lite aktivare kan du ta dig an regionens snöskoteråkning. Annars kanske skridskoåkning är mer din stil? Vilka aktiviteter du än väljer kommer du garanterat känna dig ordentligt uppfriskad.

Snowboarding är ett bra sätt att hålla sig varm under vintern. Om du fortfarande känner dig frusen kan du även prova på skidåkning.

Om du är ute efter att lära dig mer om regionens förflutna, ska du ta dig till några närbelägna traditionella byar. Köp en reseguide, gör lite efterforskningar och hitta en favorit.

Mat, dans och musik – nationaldagsfirandet visar det bästa ett land har att erbjuda. Kom ihåg att hänga med ortsborna under Sveriges nationaldag den 6 juni.

Det kanske är dags att packa och fara, men det måste inte betyda att det är för alltid. Varför inte spara dina resterande svenska kronor för ytterligare en semester i denna fina region?

Den närmaste flygplatsen är Framnes (NVK), 35 km väster om Riksgränsen. Se till att du ger dig själv mycket tid att hinna dit.