Resor till Abisko

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Abisko med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Abisko

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Abisko
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Abisko

Sugen på att boka flyg och hotell till Abisko? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du skräddarsy ett äventyr du alltid kommer att minnas.

Om du bokar en paketresa till Abisko, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara en rejäl slant.

Med allt du kan tänka dig på ett ställe har det aldrig varit enklare att arrangera det ultimata äventyret. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över innebär att du kan packa och väskan och ge dig av på nolltid.

Behöver du mer uppmuntran? Vårt mål är att ge dig fantastiska paketpriser, så om du råkar snubbla över ett lägre pris än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi ser till att du kan utforska allt från livliga metropoler till avlägsna tropiska öar. Så packa resväskan och låt äventyrslusten styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Abisko

En resa till Abisko är en bra start för dig som vill utforska Norrbottens län. Det finns många saker att se i denna region, framför allt dess förtjusande skogar.

Huvudstaden i Sverige, Stockholm, ligger cirka 990 km söder om Abisko.

Gillar du vackra omgivningar? Då ska du köra ut till Abisko nationalpark, 9 km från Abisko. Och har du mer tid ska du även passa på att se Kebnekaise, som ligger 40 km bort.

Oavsett om du är en van snowboardare eller om du bara åkt i ett par år så har Fagernesfjellet och Björkliden Fjällby perfekta backar för dig. Så packa vinterkläderna och kolla in de vintriga landskapen som alla snackar om.

Har det blivit tid för ett litet äventyr? Då rekommenderar vi Riksgränsen och Bardu kommun. Dessa vackra platser ligger bara en kort sträcka från Abisko, 30 km respektive 45 km bort.

Spännande aktiviteter som snöskoteråkning och skridskoåkning gör det roligt att ge sig ut och upptäcka området.

Snowboarding och skidåkning är populära alternativ bland de som är ute efter roliga aktiviteter att ge sig an när temperaturen sjunker. Se bara till att inte glömma att packa med ordentliga vinterkläder.

Om du är en riktig historieälskare ska du passa på att utforska regionens traditionella byar. Läs på lite innan du ger dig iväg eller ta kontakt med en bra guide.

Om du överväger att besöka Abisko i juni kommer du att vilja vara här runt den 6 juni för Sveriges nationaldag. Det brukar finnas en hel del spänning i luften under dagarna som leder upp till nationaldagshyllningarna.

Du får en berikande upplevelse när du lägger tid på att upptäcka underbara Norrbottens län, och förhoppningsvis berör regionen dig med sin magi. Men tyvärr måste alla semesterresor ta slut.

Dags att flyga hem? Packa dina resväskor, sätt på väckarklockan och planera en väg till Framnes (NVK). Flygplatsen är belägen cirka 60 km från Abisko.