Resor till Reykjavik

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Reykjavik med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Reykjavik

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Reykjavik
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Reykjavik

Dagdrömmer du om Reykjavik? MrJet är riktiga experter på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Reykjavik, vare sig det handlar om flera månaders äventyr eller flyktiga utfärder.

Om du ordnar både flyg och boende genom oss får du extra pengar kvar på banken.

Det finns inget mer fantastiskt än en välförtjänt semester. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden runtom i världen är du bara några få klick från att boka nästa häftiga äventyr.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du råkar snubbla över ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Har du inte väntat länge nog på att bejaka reseälskaren inom dig? Från exotiska och livliga städer till spänningsfyllda äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Reykjavik

Upplev allt som finns att göra i Reykjavik, en destination som som har något för alla.

Att få nya vänner är en viktig del av att resa, och med 120 000 invånare som bor här kommer du helt säkert att få många möjligheter.

Hallgrímskirkja är utan tvekan det första du kommer att vilja se. Den här världsberömda sevärdheten kommer inte att göra dig besviken.

En utflykt till Viking Horses eller Laugardalslaugs heta källa är en utmärkt aktivitet att göra tillsammans med hela familjen under semestern i Reykjavik. Om inte det räcker för att göra barnen trötta kan ni även besöka Ishestar ridturer och Árbæjarlaug.

Tycker barnen att det är spännande med djur? Ta med dem på ett besök till Fjölskyldu- og húsdýragarðurinn, där de kommer att upptäcka hur djuren beter sig, vilka ljud de gör och mycket mer.

Se den prakt som skapas när naturen och människan arbetar ihop när du besöker Grasagarðurs botaniska trädgård. Om du inte redan är en hängiven trädgårdsmästare, skulle en promenad längs dessa härliga blomsterarrangemang vara tillräckligt för att få dig att byta åsikt.

Vill du känna gräset under fötterna och se molnen passera ovanför? Ordna då en resa till några av Reykjavik's grönskande parker såsom Elf Garden eller Hellisgerdi-parken.

Här kan du hitta flera naturliga sevärdheter. En av traktens bästa är Álafoss vattenfall.

Börja dagen med en utflykt till Tjörnin, som är mycket populär bland ortsbefolkningen.

Packa simfötterna och matsäcken och spendera förmiddagen på Nauthólsvíks geotermiska strand. Sist i är en badkruka!

I Reykjavik hittar du flera vackra och lugna naturliga omgivningar, som bland andra Blå lagunen och Reykjaviks hamn. Vill du ladda batterierna mer? Då måste du uppleva det unika djurlivet vid Berget Úlfarsfell och Öskjuhlíð.

Älskar du att strosa runt på museum? Då ska du boka in ett besök på Toppstöðin och Garður museum. Om det finns mer tid får du inte heller missa Asgrimur Jonsson-samlingen och Hafnarfjordur-museet.

Från designen bakom olika skepp till de instrument och artefakter som man finner ombord, kommer utställningen på Víkingaheimar och Sjöfartsmuseet Víkin att uppskattas av alla som är intresserade av de sju haven.

Vår stora, blåa planet är hemvist för en fantastisk uppsättning organismer. Studera några av världens mer exotiska personligheter när du besöker Kópavogurs naturhistoriska museum.

I en destination som är helt fylld av spektakulära konstsamlingar lyckas Gerðarsafn konstmuseum och Kjarvalsstadir på något sätt stå ut i mängden. Du borde också ta reda på vilka evenemang och utställningar som erbjuds i Reykjanes konstmuseum och ASI-museet på resor till Reykjavik.

Res tillbaka i tiden och upptäck de människor och händelser som bidragit till att forma denna region på Islands nationalmuseum och Reykjavíks stadsmuseum. Du kan också utforska sevärda utställningar som ger nytt liv åt det förflutna i Árbæjarsafn friluftsmuseum och Lækningaminjasafn Íslands.

Om du vill ta del av historiens Reykjavik kan du besöka Altinget Islands parlament och Háskóli Íslands (Islands universitet). Om du vill se fler sevärdheter kan Vikingaby eller Imagine Peace Tower vara värda ett besök.

Få din dos av både historia och spiritualitet genom ett besök vid Dómkirkjan och Kópavogur kyrka. Reykjavik kyrka och Landakotskirkja är ytterligare några populära religiösa platser du borde ta en närmare titt på.

De säger ibland att utforskandet av nya platser lämnar dig mållös och gör dig till en berättare. Du kommer att ha mycket mer att dela med dig av om du tar en tur till några av de mindre besökta sevärdheterna i Reykjavik, såsom Sólfar skulptur, Islands national- och universitetsbibliotek och Reykjaviks stadsbibliotek.

Hotell i Reykjavik

Boka ditt boende i Reykjavik direkt så har du mer tid att bestämma vad du ska göra i denna magiska huvudstad. I vår reseguide kan du hitta 120 prisvärda boenden att välja bland.

Backpackers och andra som vill spara pengar kan hitta billiga rum på Guesthouse Lily eller Guesthouse Aurora. Här får du utmärkt service utan att behöva betala allt för mycket. Du kanske hellre vill unna dig en riktigt påkostad vistelse? Om du bestämmer dig för att bo på Black Pearl eller 101 hotel kan du förvänta dig en fantastisk upplevelse.

En av de mest minnesvärda sakerna när du besöker Reykjavik är Hallgrímskirkja. Om du längtar efter att bo nära denna välkända sevärdhet så är både Reykjavik4you Apartments och Reykjavik Residence Hotel två av dina bästa valmöjligheter.