Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Reykjavik

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Stockholm till Reykjavik med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till REK? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Reykjavik på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Reykjavik från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till REK från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Reykjavik. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Reykjavik

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Reykjavik - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Reykjavik. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Reykjavik

Se alla 800 boenden i Reykjavik

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Odinsve

Hotel Odinsve

Odinstorg Thorsgata 1, Reykjavik
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Centrum ligger fem minuters promenad från Asgrimur Jonsson-samlingen, Laugavegur och Hallgrímskirkja. Reykjaviks stadshus och Harpa ligger också ...

  Hotel Odinsve830 kr

  8 feb. - 9 feb.

  Hotel Odinsve830 kr
  Grand Hotel Reykjavik

  Grand Hotel Reykjavik

  Sigtun 28, Reykjavik
   4.0 av 5.0
    
    
   4,0 av 5 (1 recensioner)

   Detta hotell med spa i Laugardalur ligger tio minuters promenad från Ásmundarsafn och Laugavegur. Laugardalslaugs heta källa och Hallgrímskirkja ligger också ...

   Grand Hotel Reykjavik1 024 kr

   20 jan. - 21 jan.

   Grand Hotel Reykjavik1 024 kr
   Icelandair Hotel Reykjavik Natura

   Icelandair Hotel Reykjavik Natura

   Nautholsvegur 52, Reykjavik
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell med spa nära flygplatsen ligger en kvarts promenad från Reykjaviks universitet och Perlan. Hallgrímskirkja och Háskóli Íslands (Islands universitet) ...

    Icelandair Hotel Reykjavik Natura907 kr

    1 feb. - 2 feb.

    Icelandair Hotel Reykjavik Natura907 kr
    Hotel Borg by Keahotels

    Hotel Borg by Keahotels

    Posthusstraeti 11, Reykjavik
     4.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i lyxstil i Centrum ligger nära Dómkirkjan och Laugavegur. Reykjaviks stadshus och Reykjaviks hamn ligger också tio minuter härifrån.

     Hotel Borg by Keahotels1 501 kr

     24 jan. - 25 jan.

     Hotel Borg by Keahotels1 501 kr
     Center Hotels Arnarhvoll

     Center Hotels Arnarhvoll

     Ingólfsstræti 1, Reykjavik
      4.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell med romantisk prägel i Centrum ligger nära Harpa och Laugavegur. Reykjaviks stadshus och Reykjaviks hamn ligger också en kvarts promenad ...

      The Retreat at Blue Lagoon Iceland

      The Retreat at Blue Lagoon Iceland

      Norðurljósavegur 9, Grindavík, Södra halvön
       5.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell i lyxstil i Grindavík ligger 0,1 km från Reykjanes globala geopark och mindre än två mil från Brimketill och Gunnuhvers termalkällor. Mindre än ...

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.