Resor till Raszyn

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Raszyn med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Raszyn:

GO Apartments
Warsaw Marriott Hotel
Hilton Warsaw City
Apartamenty Wawa Centrum by Your Freedom

Semesterpaket i Raszyn på fyra nätter

GO Apartments
Warsaw Marriott Hotel
Hilton Warsaw City
InterContinental Warsaw, an IHG Hotel

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Raszyn

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Raszyn
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Raszyn

Vare sig du vill resa till Raszyn för en minisemester eller för en längre tid kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Raszyn, så att din resa passar just din stil.

Få mer över till sevärdheter och nöjen när du köper både flyg och hotellrum med oss.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit enklare att fly vardagen.

Glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Är det inte dags att bejaka äventyrslusten inom dig? Från pulserande storstäder till hisnande äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Raszyn

Warszawa är en plats full av överraskningar, och du hittar många av dem om du letar i stadens underbara stadsdelar. Ta dig utanför stadskärnan och bekanta dig med Raszyn. Ett av resandets stora nöjen är att bekanta sig med lokalbefolkningen. Och eftersom den nationella huvudstaden har en folkmängd på 1 700 000 människor har du gott om möjligheter att göra just det! Om du reser från Frederic Chopin behöver du ta dig 5 km åt sydväst för att komma till Raszyn. Om du istället ska ta dig dit från stadskärnan hittar du det här området 13 km åt sydväst.

I staden finns mängder av underbara saker att göra, och du hittar många av dem nära Raszyn. Det är ingen lätt uppgift att välja vilka som är de bästa sevärheterna, men Wodny Park och Blue City är två du absolut inte får missa. Glöm inte att även sätta upp Galeria Mokotow (affärsgalleria) och Skidbacken Szczesliwice på din lista över platser att besöka. För att få en bättre helhetsbild av denna livliga stad ska du svänga förbi de närliggande områdena Janki och Rybie.

Kungliga slottet tillhör definitivt de största turistmålen i Warszawa. Ett besök är enkelt eftersom det ligger endast 1 km från stadskärnan.

Du kommer aldrig att sakna något att göra i stadskärnan. Presidentpalatset och Warsawa, upprorsmuseet kommer att fascinera dig i timtal. Du kan även besöka Warsawa, upprorsmonumentet och Powazki-kyrkogården.

Hotell i Raszyn

Vill du ha hjälp att välja ut ditt boende? Du hittar inte mindre än 31 populära boenden i Raszyn i vår reseguide.

Om du vill åt ett enkelt rum utan överflöd är Rest Hotel på Ul. Poznanska 33 ett bra alternativ. Ett annat boende som erbjuder utmärkt service till ett relativt lågt pris är Hostel Lwowska 11 på ul. Lwowska 11/12. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bokar ett rum på Courtyard by Marriott Warsaw Airport eller Radisson Blu Sobieski Hotel kan du förvänta dig att bli ordentligt bortskämd.