Resor till Bobrowiec

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bobrowiec med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bobrowiec

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bobrowiec
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Bobrowiec

Bobrowiec väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av den bästa dealen på flyg och hotell till Bobrowiec.

Om du bokar flygbiljetter och hotell på samma gång kan du spara pengar.

Om du bokar din semester med oss finns det absolut inga gränser för allt du kommer att uppleva. Med ett internationellt nätverk på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell kan du få allt du föreställt dig.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet nu och lyckas hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vi har alla våra egna unika resedrömmar. Oavsett om dina inkluderar rofyllda dagar på stranden eller rafflande äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att hitta det som passar just dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Bobrowiec

Bobrowiec har massor av oupptäckta hemligheter! Genom att utforska detta område kan du få en mer nyanserad bild av Warszawa. Sevärdheterna är självklart viktiga, men det är människorna som ger staden dess karaktär. Passa på att lära känna några av den nationella huvudstadens 1 700 000 invånare. Bobrowiec hittar du 19 km söder om stadens centrum. Om du landar på Frederic Chopin är det bara att slänga in resväskorna i bagageluckan på taxin och bege dig 12 km åt söder.

Bobrowiec ligger i närheten av flera andra områden, så du lär aldrig bli uttråkad här. Varför inte avvara lite tid för att utforska gatorna i Piaseczno, Zalesie Gorne eller Sekocin Stary?

Kungliga slottet tillhör definitivt de mest berömda turistmålen i Warszawa. Att besöka det är busenkelt eftersom det ligger bara 1 km från centrum.

Stadskärnan erbjuder också ett antal turistmål att förundras över, till exempel Presidentpalatset och Warsawa, upprorsmuseet. Warsawa, upprorsmonumentet och Powazki-kyrkogården är ytterligare exempel på områdets största sevärdheter.

Hotell i Bobrowiec

Bobrowiec är en otroligt vacker plats men här finns bara 5 olika boenden. Du hittar mer information om dem i vår reseguide, och kom ihåg att vara ute i god tid.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade hotell kommer den professionella personalen se till att du får en fantastisk vistelse. Hotel DeSilva Warszawa Piaseczno och Hotel Pulawska Residence är värda ett besök.