Reserestriktioner kan gälla för Nya Zeeland, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Pyes Pa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pyes Pa med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pyes Pa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Pyes Pa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Pyes Pa

Flyg och hotell i Pyes Pa

Resa är att uppleva nya saker. När du är redo att njuta av de otaliga sevärdheterna med flyg och hotell till Pyes Pa, kan MrJet ordna så att du får den bästa dealen på det du behöver för en fantastisk resa.

Få mer över till sevärdheter och nöjen när du bokar både flyg och hotellrum genom oss.

Om du planerar din resa med oss finns det inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med ett globalt nätverk på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella boenden kan du få allt du någonsin har drömt om.

Vi tror så starkt på vårt erbjudande att om du bokar paketresor med MrJet nu och råkar snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Oavsett om du är ute efter en pulserande storstad eller en lugn vistelse i naturen, så ser vi till att du kan hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Pyes Pa

I Pyes Pa ska du boka boende i tid eftersom det bara finns 9 boenden här. Använd vår reseguide för att se vad du kan välja mellan.

Om du väljer ett av våra rekommenderade hotell, som Mediterranean Resort och Bennetts Thermal Pools Motor Inn, kommer du vakna varje morgon och känna dig utvilad.