Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Te Puke hotell

Oceanside Resort & Twin Towers 984 kr
Oceanside Resort & Twin Towers

Oceanside Resort & Twin Towers

1 Maunganui Road, Mount Maunganui
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell på stranden i Mount Maunganui ligger mindre än 3 km från Mount Hot Pools och Blake Park (idrottsarena). ASB Baypark ligger 7,7 km härifrån.

  Lake Rotorua Hotel 741 kr
  Lake Rotorua Hotel

  Lake Rotorua Hotel

  131 Lake Road, Koutu, Rotorua
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell ligger i en förort, mindre än 3 km från Rotorua Hospital (sjukhus), Tamaki Maori Village och Rotorua Central Mall. Skyline Rotorua och Polynesian Spa ligger endast 3 km härifrån.

   Regent of Rotorua 917 kr
   Regent of Rotorua

   Regent of Rotorua

   1191 Pukaki St, Rotorua
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Rotorua ligger 15 minuters promenad från Eat Street och Polynesian Spa. Skyline Rotorua och Lake Rotorua ligger också 5 km härifrån.

    Trinity Wharf Tauranga 1 244 kr
    Trinity Wharf Tauranga

    Trinity Wharf Tauranga

    51 Dive Crescent, Tauranga
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil i centrala Tauranga ligger tio minuters promenad från Robbins Park och The Elms Mission House. Tauranga Art Gallery och Waipu Bay ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Te Puke


     Det är defintivt värt att besöka Te Puke, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra idé.

     • 9 hotell i Papamoa Beach

     Utforska Te Puke


     I Te Puke finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Te Puke med omnejd:

     • Kiwi360
     • Longridge Park
     • Whataroa Falls
     • ASB Baypark
     • Oropi Hot Pools & Cafe
     • Memorial Park
     • Tauranga South Bowling Club

     När du planerar din resa till Te Puke kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Tauranga (TRG). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Te Puke?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Te Puke, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Te Puke brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 14°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 260 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Te Puke är 1152 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma