Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Te Puke hotell

Regent of Rotorua 800 kr
Regent of Rotorua

Regent of Rotorua

1191 Pukaki St, Rotorua
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Rotorua ligger tio minuters promenad från Eat Street och Tamaki Maori Village. Polynesian Spa och Skyline Rotorua ligger också 5 km härifrån.

  Novotel Rotorua Lakeside 1 008 kr
  Novotel Rotorua Lakeside

  Novotel Rotorua Lakeside

  9-11 Tutanekai St, P O Box 348, Rotorua
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i ett shoppingområde i Rotorua ligger en kvarts promenad från Matariki Hangi & Maori Cultural Performance, Tamaki Maori Village och Polynesian Spa. Skyline Rotorua och Lake Rotorua ligger också 5 km härifrån.

   Hotel on Devonport 1 127 kr
   Hotel on Devonport

   Hotel on Devonport

   72 Devonport Road, Tauranga
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Tauranga ligger en kvarts promenad från Tauranga Art Gallery och Robbins Park. Tauranga South Bowling Club och Tauranga Domain ligger också 2 km härifrån.

    Prince's Gate Hotel 656 kr
    Prince's Gate Hotel

    Prince's Gate Hotel

    1057 Arawa Street, Rotorua, Bay of Plenty
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Rotorua ligger fem minuters promenad från Rotorua i-SITE Visitor Centre och Tamaki Maori Village. Polynesian Spa och Skyline Rotorua ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Te Puke


     Det är defintivt värt att besöka Te Puke, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra idé.

     • 9 hotell i Papamoa Beach

     Utforska Te Puke


     I Te Puke finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Te Puke med omnejd:

     • Kiwi360
     • Longridge Park
     • Whataroa Falls
     • ASB Baypark
     • Oropi Hot Pools & Cafe
     • Memorial Park
     • Tauranga South Bowling Club

     När du planerar din resa till Te Puke kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Tauranga (TRG). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Te Puke?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Te Puke, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Te Puke brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 14°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 260 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Te Puke är 1152 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma