Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Prenzlauer Berg hotell

Berlin Overnight

Berlin Overnight

Paul-Robeson-Strasse 37-38, Berlin
3.0 av 5.0

Denna lägenhet i Pankow ligger mindre än 5 km från Monument Berlinmuren, Alexanderplatz och TV-tornet. Museumsinsel och DDR-Museum ligger också 5 km ...

544 kr

544 kr
Vienna House Andel's Berlin

Vienna House Andel's Berlin

Landsberger Allee 106, Berlin
4.5 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Pankow ligger mindre än 5 km från Ring-Center, Alexanderplatz och TV-tornet. Nikolaikirche och DDR-Museum ligger också 5 km ...

1,036 kr

1,036 kr
Generator Berlin Prenzlauer Berg

Generator Berlin Prenzlauer Berg

Storkower Strasse 160, Berlin
2.0 av 5.0
4,0 av 5 (1 recensioner)

Detta vandrarhem i Pankow ligger mindre än 5 km från Ring-Center, Alexanderplatz och TV-tornet. Nikolaikirche och DDR-Museum ligger också 5 km härifrån.

289 kr

289 kr
Vienna House Easy Berlin

Vienna House Easy Berlin

Storkower Straße 162, Berlin
3.5 av 5.0

Detta hotell i Pankow ligger mindre än 5 km från Ring-Center, Alexanderplatz och TV-tornet. Nikolaikirche och DDR-Museum ligger också 5 km härifrån.

660 kr

660 kr
Victor's Residenz-Hotel Berlin

Victor's Residenz-Hotel Berlin

Am Friedrichshain 17, Berlin
4.0 av 5.0

Detta hotell i Pankow ligger mindre än 2 km från Volksbuhne, Alexanderplatz och TV-tornet. Nikolaikirche och DDR-Museum ligger också 3 km härifrån.

728 kr

728 kr
PrenzlBed Apartments

PrenzlBed Apartments

Hagenauer Str. 13, Berlin
3.0 av 5.0

Dessa lägenheter ligger runtom i Berlin.

ibis Berlin Mitte

ibis Berlin Mitte

Prenzlauer Allee 4, Berlin
2.5 av 5.0

Detta hotell i Pankow ligger en kvarts promenad från Volksbuhne, Alexanderplatz och TV-tornet. DDR-Museum och Berlins katedral ligger också 2 km härifrån.

677 kr

677 kr
Hotel & Apartments Zarenhof Berlin Prenzlauer Berg

Hotel & Apartments Zarenhof Berlin Prenzlauer Berg

Schoenhauser Allee 140, Berlin
4.0 av 5.0

Detta hotell i Pankow ligger mindre än 2 km från Volksbuhne och Monument Berlinmuren. Alexanderplatz och TV-tornet ligger också 3 km härifrån.

800 kr

800 kr
Myer's Hotel Berlin

Myer's Hotel Berlin

Metzer Strasse 26, Berlin
4.0 av 5.0

Detta hotell i Pankow ligger mindre än 2 km från Volksbuhne, Alexanderplatz och TV-tornet. DDR-Museum och Berlins katedral ligger också 3 km härifrån.

1,039 kr

1,039 kr
Apartment am Kollwitzplatz

Apartment am Kollwitzplatz

Kollwitzstraße 73, Berlin
3.5 av 5.0

Denna lägenhet i Pankow ligger mindre än 3 km från Volksbuhne, Alexanderplatz och TV-tornet. Monument Berlinmuren och DDR-Museum ligger också 3 km härifrån.

657 kr

657 kr
Karta

Nyligen bokade Prenzlauer Berg hotell

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz
4.5 av 5.0
Bokades senast: För 43 timmar sedan

Var ska jag boka hotell i Prenzlauer Berg?

När du bestämt dig för att resa till Prenzlauer Berg erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Prenzlauer Berg. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Prenzlauer Berg.

Hur tar jag mig till Prenzlauer Berg?

Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Prenzlauer Berg. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Prenzlauer Berg från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Prenzlauer Berg och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

Vad finns det att göra i Prenzlauer Berg?

Det finns gott om saker att göra i Prenzlauer Berg - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Prenzlauer Berg och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Prenzlauer Berg.

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma