Resor till Ponta do Sol

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ponta do Sol med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ponta do Sol

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ponta do Sol
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Ponta do Sol

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Ponta do Sol till alla roliga upplevelser under vistelsen så att din semester i Ponta do Sol blir precis så som du önskar.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flyg och hotell på samma gång.

Det finns inget mer underbart än en välplanerad resa. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen är du aldrig långt från nästa häftiga äventyr.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett paketerbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar efter bokning, så garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden.

Har du inte väntat länge nog på att tillfredsställa äventyrslusten inom dig? Från pulserande storstäder till oanade äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Ponta do Sol

Är det dags för en välförtjänt semester? Din resa till Ponta do Sol är närmare än du tror!

Ponta do Sol ligger 300 km nordväst om Praia, landets huvudstad.

Sao Pedros strand och Laginha Beach är utmärkta för att glömma stressen och fylla på ny energi.

Alldeles intill Ponta do Sol ligger många naturliga sevärdheter. En som ofta rekommenderas är Topo da Coroa, som ligger 30 km bort.

Ribeira Grandes strand och Ponta do Sols kyrka är två välbesökta sevärdheter i regionen, så ta reda på var de ligger på kartan och gå och se vad alla pratar om.

Det är också värt att ta en tur till de närliggande platserna Ribeira Grande, 3 km från Ponta do Sol, och Caculi, 4 km bort. Hoppa in i bilen och utforska vad det finns att göra där.

Känner du för något lite aktivare? Prova på bergsklättring eller vandringar om du vill ge dig ut på ett äventyr i regionens naturlandskap.

Fiske från land och soldyrkan är två bra sätt att varva ner om de hetsiga turistgrupperna gör dig lite stressad.

Älskar du vattensporter? Du kan göra din semester till lite av ett äventyr genom att prova på bad eller snorkling.

Är du på jakt efter något att göra utomhus som alla kommer att gilla? Närområdet kan erbjuda några riktigt trevliga utomhusmarknader.

Erfarnare resenärer gör ofta ett ansträngningsförsök att memorera ett par ord på det nationella språket Många tycker att förmågan att kunna prata med ortsborna inte bara är bekvämt, utan också väldigt roligt! Sätt igång med att lära dig "Tem um bom dia!". Detta betyder 'ha en bra dag'. Du anser kanske att Queres dançar comigo? är lite lättare att uttala? Frasen betyder ”vill du dansa?”.

Kom ihåg att ringa in 5 juli i din almanacka. I Ponta do Sol innebär det en stor händelse – Kap Verdes självständighetsdag. Det är en viktig dag med firande och en förträfflig tid att vara i regionen på.

Adeus behöver inte vara ett sista adjö. Varför inte spara en del kapverdiska escudos för din nästa semester?

Ponta do Sol ligger 40 km från Sao Pedro (VXE), som är den närmaste flygplatsen. Kom ihåg att ge dig själv en del extra tid för att hinna dit, så du inte missar ditt flyg.

Hotell i Ponta do Sol

Boka ditt boende i Ponta do Sol direkt. Med bara några få boenden att välja mellan är det stor risk att du blir utan om du väntar för länge. Läs mer i informationen som finns i vår reseguide.

Om du bokar in dig på ett av våra rekommenderade hotell kommer den erfarna personalen se till att du får en trevlig vistelse. Hotel Paul Mar och Sol Point Art är värda att kika på.