Resor till Ribeira Grande

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ribeira Grande med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ribeira Grande

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ribeira Grande
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Ribeira Grande

Drömmer du om att åka till Ribeira Grande? MrJet är bäst på personliga resor, med flyg och hotell till Ribeira Grande, vare sig det gäller flera månaders vistelser eller korta resor.

Vem gillar inte bra rabatt? Om du bokar paketresor med både flyg och hotellrum med oss har du möjlighet att spara stort.

Vill du ha lunchen serverad på takterrassen? Det ordnar vi. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över att söka bland, är vad som helst möjligt.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Alla har vi våra egna unika semesterdrömmar. Vare sig dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller spänningsfyllda äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Ribeira Grande

Är det dags för en välförtjänt semester? Din resa till Ribeira Grande väntar!

Ribeira Grande ligger cirka 300 km nordväst om huvudstaden i Kap Verde, Praia.

Njut av vyerna och den vackra kusten på Sao Pedros strand och Laginha Beach.

Spendera eftermiddagen vid Topo da Coroa. Denna naturliga sevärdhet hittar du 30 km från Ribeira Grande och rekommenderas varmt av såväl turister som lokalbefolkning.

Se efter vad som händer vid Ribeira Grandes strand. Detta område är välbesökt av resenärer.

Besök trakten runt omkring Ribeira Grande genom en utflykt till Ponta do Sol eller Caculi. Ponta do Sol hittar du 3 km åt nordväst, och Caculi ligger 4 km åt sydväst.

Ett utmärkt sätt att uppleva det lokala landskapet är att ge dig ut på ett riktigt äventyr i det fria. Bergsklättring är en av de populäraste aktiviteterna i området, men om det inte verkar så lockande kan du också prova på vandringar.

Om du känner dig lite stressad kan du alltid ta dig ut i det fria och prova på fiske från land. Annars kanske soldyrkan vore något för dig.

Det är alltid skönt att bo nära vattnet, men det är mycket roligare att vara på eller i det. Missa inte chansen att prova på de populära vattenaktiviteter som erbjuds i regionen, som bad och snorkling.

Om du frågar lokalborna om turistattraktioner här i närheten, skulle de troligtvis föreslå några fascinerande utomhusmarknader.

Erfarnare resenärer gör vanligen ett par försök att memorera ett par ord på det nationella språket Du kommer inse att förmågan att kunna utbyta ett par ord med ortsborna inte bara är användbart, utan även riktigt skoj! Como está? kan vara användbart att kunna. Det betyder ”hur mår du?”. Ytterligare en fras att komma ihåg är Não compreendoNão percebo, som översätts som ”jag förstår inte”.

Kap Verdes självständighetsdag infaller den 5 juli och brukar firas i stora delar av landet. Om du har turen att vara här under denna tid, kommer det att vara svårt att inte ryckas med av uppståndelsen!

Du kanske är fattig i kapverdiska escudos vid slutet av semestern, men du kommer att vara rik på fantastiska upplevelser. Adeus Ribeira Grande!

När du är redo att flyga hem ska du se till att du har mycket tid på dig att ta dig till Sao Pedro. Flygplatsen är belägen 40 km söder om de centrala delarna av Ribeira Grande, och det är den närmaste flygplatsen.

Hotell i Ribeira Grande

Boka boende i Ribeira Grande på en gång. Med endast 4 boenden att välja på kan det hända att de blir uppbokade om du väntar. Du kan hitta mer information i vår reseguide.

När det finns så pass bra alternativ som Hotel Paul Mar och Sol Point Art att välja mellan kan du ta dig från flygplatsen och ner under ett varmt täcke på nolltid.