Reseuppdatering

På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för destinationerna du reser till.

Resor till Penampang

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Penampang med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Penampang

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Penampang
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Penampang

Flyg och hotell i Penampang

Penampang väntar. Låt MrJet se till att du får den bästa dealen på flyg och hotell till Penampang.

Genom oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flygbiljetter och boende samtidigt.

Med en databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden har du en mängd alternativ att välja bland oavsett var du vill åka.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och för över skillnaden.

Vänta inte längre! Följ din inre reselust var den än för dig. Varje destination är fylld av överraskningar och nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att äntligen få ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Penampang

Det är områden som Penampang som ger Kota Kinabalu sin karaktär. Vill du upptäcka vad du kan få uppleva här? Med så många platser att upptäcka och saker att hitta på är det inte särskilt svårt att förstå varför 460 000 människor har valt att leva i denna populära stad. Penampang är beläget 17 km sydöst om stadskärnan. Om du flyger till Kota Kinabalu Intl. är det bara att hämta dina väskor, hoppa in i en taxi och åka vidare 16 km åt sydöst.

St. Michael Church Penampang och Kipandi Butterfly Farm är två riktigt bra sevärdheter i närområdet som de flesta som kommer hit ägnar lite tid åt. Om du är ute efter att utforska mer av den här staden ska du även ta en sväng förbi andra närliggande områden, så som Kampong Nampasan, Kampung Kambau och Kampung Dabak.

Två otroliga attraktioner som är måsten på din "bucket list" är Sabahmoskén och 1 Borneo Hypermall. Bägge finner du i centrala Kota Kinabalu.