Reseuppdatering

På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för destinationerna du reser till.

Resor till Panvel

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Panvel med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Panvel

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Panvel
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Panvel

Flyg och hotell i Panvel

Varje resande är unik och du är inget undantag. Låt MrJet bygga den mest passande resan med flyg och hotell till Panvel för dig idag.

Genom att boka flyg och hotell tillsammans kan vi hjälpa dig att spara en rejäl slant.

Med en stor samling på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell finns det mycket att välja bland oavsett vad du känner för.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du råkar snubbla över ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Stunden är inne! Följ din äventyrslust var den än leder dig. Varje plats är fylld av roliga överraskningar och helt nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Panvel

Det är platser som Panvel som gör Mumbai så speciellt. Känner du dig redo för att upptäcka vad du kan få uppleva här? Med så många platser att upptäcka och saker att hitta på förstår man varför 12 700 000 människor väljer att bo i denna populära stad. Panvel hittar du 30 km sydöst om stadskärnan. Om du tar flyget till Chhatrapati Shivaji Intl. är det bara att hämta dina väskor, stanna en taxi och åka vidare 30 km åt sydöst.

Det finns flera minnesvärda platser att besöka här i krokarna, så som Utsav Chowk och Kharghar Hills. Genom att utforska olika områden kan man få en bättre bild av staden. Så passa på att svänga förbi Kalamboli, Belapur centrala affärsområde och Belapur som inte ligger alltför långt härifrån.

Siddhi Vinayak Temple tillhör definitivt de största sevärdheterna i Mumbai. Att besöka det är inget problem eftersom det ligger endast 9 km från centrum.

Med så många otroliga sevärdheter belägna i hjärtat av Mumbai, kan din sightseeingkalender bli tämligen full. Powai Lake är bara ett av många resmål du bör hinna med.

Hotell i Panvel

Även vana resenärer måste vara snabba för att hinna boka boende här. Panvel erbjuder nämligen bara några få olika boenden. Dem kan du få mer information om i vår reseguide.

Vem säger att utmärkt service måste kosta skjortan? Du kan få en god natts sömn för ett bra pris på OYO Rooms Khandeshwar Panvel West och OYO Rooms Panvel Near Civil Court. Du kanske hellre vill unna dig något riktigt pampigt? Den professionella personalen på Royal Tulip Navi Mumbai och The Park Navi Mumbai kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.