Resor till Opononi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Opononi med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Opononi

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Opononi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Opononi

Flyg och hotell i Opononi

Kan du inte sluta dagdrömma om Opononi? MrJet är bäst på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Opononi, vare sig det gäller flera månaders äventyr eller weekendlånga minibreaks.

Vem tackar nej till ett bra erbjudande? Om du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum med oss sparar du pengar.

Om du planerar din resa med oss finns det inga gränser för allt du kan se och göra. Med en internationell databas på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 internationella boenden kan du få allt du någonsin har drömt om.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning, så garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden.

Från de mest storslagna städerna till de mest rofyllda byarna. Det finns äventyr att upptäcka i varje hörn av världen. Tiden är inne att packa väskan och lämna vardagen! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Opononi

Om du är ute efter avkoppling på din resa men ändå vill ha mycket att göra är en resa till Opononi rätt val.

Opononi ligger 3 km från Omapere och 650 km från Wellington, huvudstaden i landet.

Köp med lite lunch, hitta en plats i solen och njut av lite lugn och ro kring Kai Iwi Lakes.

Boka in en dag på Opononi Beach och Mitimiti Beach. Här kan ni gå en promenad längs med vattnet, doppa tårna i havet eller koppla av med en bra bok.

Uppskattar du att vara ute i naturen? Då ska du bege dig till Wairere Boulders eller Trounson Kauri Park. Och du får inte missa Maunganui Bluff heller. Landskapet här är helt enastående!

Hotell i Opononi

Kom ihåg att boka ditt boende långt i förväg, eftersom Opononi bara har 3 boenden att välja på. Du kan hitta mer information om dem i vår reseguide.

När det finns alternativ som Copthorne Hotel and Resort Hokianga och Opononi Lighthouse Motel att välja mellan kan du ta dig från flygplatsen och in i en varm dusch på nolltid.